Rašyti savo komentarą


palydes 2009-10-17

Uzklydau atsitiktinai. Kitos srities zmogus. Bet matau, kad cia kazkas is tikro gilinasi, masto ptovokatyviai. Kaip idomu, nesitikejau, kad kazkur internete dar tai buna (ne komentaruose). Pirmas klausimas kyla, ko cia taip vargstat? Antra mintis, kaip malonu, kad yra tokiu zmoniu. Vieni tapo ir klysta, kiti vertina, gilinasi, pergyvena. Uzklysiu cia dazniau, nors puses nesuprantu toje Kamaneje. O kas jus - bendruomene. sekta>?

pritariu 2009-09-30

Taip, regis, menininkams nepasisekę parodos gali būti pačios naudingiausios. Jos padeda susivokti, atsitokėti (jei, žinoma, to bent kiek norisi), susigaudyti ateities kūrybinėje kryptyje, netgi suprasti viešąją nuomonę apie save. Tai linkėtina kiekvienam žmogui. O paroda ir atgarsiai apie ją, ir yra priemonė, menininkui padedanti to pasiekti.

ramus 2009-09-30

Dvi recenzijos apie du tapytojus. Velaniskyte uzstrigusi praeityje, desperatiskai bando "atgauti" prarasta aki ir ranka. Keista, kad recenzente nemato (o gal nenori matyti), kad tapytoja visiskai nebemoka piesti ir jokia figuru deformacija bei stilizacija to nepasleps. Markunas - atvirkciai, nesikapsto, o eina pirmyn ir visai idomiai. "Nustebes berniukas III", "Nuskendes Pinokis" - pakankamai geri darbai, beje kaip ir pats straipsnis.

geras 2009-09-30

Eimutis buvo tapes arogantisku. Prastos parodos faktas ir salto tono recenzija gal pades vel tapti noemalesniu zmogum, nevaidint genijaus. O tai jau pats buvo patikejes savo genialumu.

voronai 2009-09-30

Gyvenime ne visada reikia vozti tiesiai. Zyles pozicija labai teisinga. E.M. musu miesto zmogus. O kad sikart truputi siaipsau, tai ir kritike kulturinga forma pasake. nenorekit, kad kulturos srityje butu kaip popse, viskas atviru tekstu. Svarbu, kad bus apie ka pagalvoti., padiskutuoti.

vorona 2009-09-29

Kaip bepudruosi , bet matyt, kad markunas skesta popkulturoj. Vaikeziskai blaskosi ir iesko kazkokiu lengvu keliu. Labai labai labai labai gaila, bet yra faktas . R.Andriusytei pritruko drasos tai pasakyti tiesiai. Bandymas vesti per bala irodinejant, kad tai yra greitkelis, yra juokingas.

zyle 2009-09-29

Svarbiausia, kad Eimis M.gyvas ir kuria. Kad truputeli cirkinasi, kartais net link popso -- gal cia laikina. Sita jo paroda man pati neidomiausia, bet lauksiu kitos.

Rašyti savo komentarą
*
*