Rašyti savo komentarą


irgi 2009-09-16

Paprastai kritiniai tekstai skiriami ne aprašomam atlikėjui ar kitam menų pasaulio atstovui, o tūlam klausytojui, bandančiam susivokti vykusio renginio esmėje. O jeigu menininkas pernelyg skausmingai reaguoja į kažkokias pastabas - tai jo asmeninis reikalas. Ir iš viso, laikas pradėti pratintis, o tai kada, jei ne dabar happy Pirmyn, Kamane happy

lvso 2009-09-16

Nesisaukite Kamanes kritiniu tekstuhappy Kai jie atsiranda irgi buna "gaila"happy)))))))))))))))))) Mes juk atpratome nuo kritinio poziurio i musu darba, todel bet kuri pastaba mus zeidzia. Nemeluokime nei sau, nei kitiems.

na taip 2009-09-10

Ai, juk šiemet visi renginiai "kabinami" ant tūkstantmečio. Kuo čia Pažaislis išimtis blunk O Kamanė šiaip rašė tik anonsus, o ne kritinius straipsnius. To ir gaila.

Muzika 2009-09-10

Pati nesuprantat apie ką rašot. Neturit supratimo, kas tai yra 3 mėnesių trukmės festivalis po 30 ar 40 renginių. Straipsnio skyrimas Lietuvos vardo tūkstantmečio paminėjimui yra juokingas ir savęs pervertinimas. Kamanė rašė apie visus renginius.

man gerai 2009-09-08

Su visais pliusais ir minusais vis tik reikia pripazinti, kad pazaislio festivalis didelis reiskinys ypac kauno kulturai. trukumu ir silpnu vietu pasitaiko visiems, kurie kazka rimto daro.

taip 2009-09-03

Pažaislio festivalis vienas iš normalesnių kultūros renginių Lietuvoje, tačiau ir jam neprošal nuolat galvoti apie geresnę kokybę, tik vargu ar tai įmanoma kai jo vadovų rankose visi ir visokie svertai , apie kuriuos kiti festivaliai gali tik pasvajoti. geras pastebėjimas, kad galima užgesti savo šlovės spinduliuose. Bet tam reikia, kad organizatoriai norėtų būti orūs, reiklūs sau. Gaila, kad šią vasarą kamane.lt mažokai rašė apie šitą festivalį. O buvo tai visko.

Rašyti savo komentarą
*
*