Rašyti savo komentarą


nuomonė 2010-11-21

Daug kas Lietuvoje piktinasi Jonu Meku-atseit,nemoka filmuoti.Japonai juo nesipiktina,o rengia konferencijas ir liedžia monografijas apie Meko kūrybą.Prancūzai apdovanoja Meką garbės ordinais. Matyt ,panašiai yr ir su Andy Warholu.

to:)) 2010-11-17

Protingas vaikas "tiek" gali zinoti, jeigu domisi. Str. autore ir parase ka zino apie A.Warhola pries parodos atidaryma. Juk mastanciam zmogui jau buvo aisku, kad i ta paroda neverta eiti, jeigu tu nesi popkulturos fanashappy)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Petrautas 2010-11-17

Jus labai naivus, jei manote, kad 'vaikas' kazka gali arba negali zinoti. Apie koki pavardes darymasi kalbame, jei sakote, kad pilstoma is tuscio i kiaura? Apsispreskite happy

dot 2010-11-17

aš tai stebiuosi, kaip galima "darytis pavardę" kitų rankomis, kurie dargi pilsto iš tuščio į kiaurą...

:)) 2010-11-17

Aš tai labiau piktinuosi ne paroda, o M. Kiausaites straipsniu. Is kur tiek vaikas gali zinoti apie si menininka ir darosi sau pavarde po kitu rasanciu kiautu, tik LT taip gali ir buti..Pilstymas is tuscio i kiaura..

:) 2010-11-16

Niekui niekas ir pasiseke, net Nieko Kaune tas Niekas bus pagarbintas

mike 2010-11-15

Popso dievintojas A.Warholas prie meno ? Atsiprasau.....nesamone ir dar nemaoloni, nes tai yra kopiju ir prietranku sritis.

Rašyti savo komentarą
*
*