Rašyti savo komentarą


ups 2007-03-23

Kad mes dar netaip nutole nuo |Rusijos realybes, kaip britas, tai nera, gerb. foto kritike, parodos vertinimo argumentas. Ziurim ka turim, o turim tai, ko mes neturim. Ir ko nemokam, deja, parodyti net apie nenutolima nuo savo sovietines Lietuvos pasireiskimu. Fiziniu ir dvasiniu poziuriu. Ar tai neprieinama musu super fotomenininkams? Buldozeriu kausais semiantiems visu imanomu finansavimo saltiniu pinigus. Fotomenininkams skirtos sumos jau net nebepadoriai dosnios. O rezultatas -- shvikas nuogas.

photo-critic 2007-03-23

Paroda pernelyg chaotiška, tiesiog padriki vaizdai iš Rusijos. Lygiaverčių apsčiai galima rasti gerą foto įrangą turinčių keliautojų, foto-mėgėjų archyvuose. Be to, tie vaizdai ir Rusijos dabarties laikas nėra dar tiek nutolę nuo mūsų pačių, jog galėtume, kaip tikri vakariečiai, žvelgti pilnai atsiriboję ir džiaugtis vien akį pamaloninančia egzotika. Deja, vien egzotizmas tose nuotraukose ir sudaro efektą. Apžvelgiant parodas reikėtų daugiau atidumo ir bent šiek tiek kritiško požiūrio.

to Barbora 2007-03-22

Jus teisi, nes jusu komentaras kaip reta argumentuotas, isvystyta mintis ir siaip jau aisku, ka norejote pasakyti. Is jusu reikia mokytis, kaip geriausia recenzuoti parodas. Aciu. Jus genije, tik dar nevisai atsiskleidusi/es.

Barbora 2007-03-21

Paroda idomesne, negu, kad straipsnishappy))

padeka 2007-03-21

Smagu, kad Kavaliauskas vis iskasa ka nors idomaus is pasaulio ir atitempia i Kauna.

kipsas 2007-03-20

Sutinku, kad to brito idomaus menininko esama, bet nepamirskim ir jo galimybu. Jeigu galeciau sau leisti pusmeciais keliauti po pasauli ir as ka nors idmesnio parvesciau.

Rašyti savo komentarą
*
*