Rašyti savo komentarą


sharka 2009-10-21

Čia rasa Ameeeerikoj sedihappy

student 2009-10-18

Zinau viska. Skulpturos yra George Segal'o, JAV popskulptoriaus. Jis darydavo atliejas nuo zmoniu figuru.

klaustukelis 2009-10-16

Parasykit, p. Andriusyte, kur Jus cia sedit? Degu nori pamatyti tokias skulpturas, mastelius, spalvas. Ar Lietuva cia? Kieno keimas, kas zino?

justus 2009-09-23

Visada laukiu R.Andriusytes, dabar jau dr. tekstu apie daile. Nevisada jiems pritariu. bet laukiu, nes zinau, kad tai bus verta skaityti. Dziaugiuosi, kad ji vel pradejo recenzuoti parodas, dailes reiskinius (gal Kamanei dekoti?), nes nepaisant sios autores netycinio subjektyvo, specialaus kartelinio susitarimo niekada neizvelgdavau. Sitaip laukdavau Gedgaudo tekstu apie muzika, Saviciunaites tekstu apie teatra. Gaila, kad anie neberaso. Idomu paskaityti cia publikuojamas Grigaicio ir kitu jaunu literaturologu recenzijas ir diskusijas apie literatura. Karteliniu apynasriu nepripazistantis jaunimas turetu drasiau reikstis, bet gal jie yra bailus, neatsparus karteliu puolimui, psichologiniam spaudimui. Bet reikia judeti. Stovinti bala puva. Visi zino.

ghi-hi 2009-09-22

Jau ir dirglus visi kaip katinai i morciu pavelavehappy)))) Avansu nori gnaibytis... R.Andriusyte tikriausia parasys apie visus taip, kaip yra.

matom 2009-09-22

Ko cia ironizuojat? Tegu tik raso. Tik noretusi, kad "apie velaniskytes" parasytu bent jau teisybe, jei ne tiesa - kad po Sabalunku nieko nesukure, rodo tuos pacius senus darbus arba daro shou is savo vaiku.

hm 2009-09-21

Cia prie Rasos Lukenskas su Markunu ar dvi velaniskytes?

Rašyti savo komentarą
*
*