Rašyti savo komentarą


Kaunas 2008-10-26

O mano nuomone tokia: Kaunas, gal net labiau nei Lietuvos vidurkis -- turi superinius, tarptautiniu mestu ivertintus architektus. Ir ne mano Knisliaus reikalas jiems nurodineti. Jeigu Kaunas dar kada nors turetu ir bent jau meno proto valdzia -- klestetume ilgam. Dabar, kaip matome, einame rajonu uodegoje. Tualeta uz 0,5 milijono sugebejome sufabrikuoti, o daugiau -- nieko. Vien arenos anekdotas ko vertas: Siaulia, Panevezys tyliai, sklandziai arenas pasistate, o Kaunas savo arenos architekta i kapus baigia nuvaryti, o garseja tik tualetu. Kalbant inteligentiskai -- siaubingai skaudu, o jeigu liaudiskai pasakius -- ant Kauno garbes altoriaus seniai dominuoja tiesiog begalviu kiauliu koalicija (ne apie partijas cia kalbu, o apie valdanciuju intelekta). Ja pradejo tamsios atminties meras Tamulis, kuris , taupymo vardant liepe styginiu kvartetui susimazinti iki triju. Veliau Sustauskas, dar kazkosk mailius... O kas dabar pasikeite? Tik tabureciu dydis po kvailu valdininkeliu suvinemis.

Jolanta 2008-10-22

Mano nuomone tokia: su tuo lituanikos baisiu kvartalu iki Kauno pilies tikrai reikia jau kazka daryti. Gerai, kad vyksta projektavimas, bet automobiliai ant Neries kranto -- tikrai barbarizmas. Del statybu Azuolyne? Kas joms pritaria? tik tie, kas ten siekia savo tikslu. Bet tai irgi barbarizmas.

Dalius 2008-10-20

Respect ekspertams! Tai rodo, kad dar yra atsakingai mastaciu zmoniu. Del Lituanikos: apie kaunieciu projekto perspektyva dar galima mastyti, bet ir tai labai su didelemis islygomis. Automobiliu aikstele prie Neries -- baisesnis barbarizmas uz baisiausia. Pries sitai -- Akropolio garazai yra tik technikos sedevras.

Uz konkursa 2008-10-20

Abi vietos labai svarbios.Surengus atvira architekturini konkursa butu pateikta daugiau darbu,is kuriu butu galima atrinkti geriausia.Dabar nelabai yra is ko rinktis.

Rašyti savo komentarą
*
*