Rašyti savo komentarą


Raudonoji bestija 2010-09-10

Pro savo langus pasiziuriu ir akis dziaugesi. Matau kaip yra plaunami musu, Kauneciu-mikesciu moketuju pinigeliai. Pats esu statybu inzinierius, ir matau kaip ant delno ta ,,rekonstrukcija,, . Man geda , kad gymiau Lietuvoi. Ce kartojasi auksinio tualeto istorija. Gal pavadinkim sita aikste musu brangios marionetes, kauno mero vardu?! O gal kubiliaus?! Arba ten pastatom maxima?! GEDA!!!

gyventojas 2010-06-16

JAU SENIAI REIKEJO SUTVARKYTI SIA VIETA IR NESVARBU KOKS BUS SIOS VIETOS PAVADINIMAS NES MES SENI GYVENTOJAI SIOS VIETOS CECENIJOS AIKSTE NEVADINOM CIA POLITIKU ZAIDIMAI.

lukas 2008-09-21

Ar Lietuvos artimoje ir tolimoje istorijoje nebera svarbiu zmoniu-ivykiu, kurie butu verti iamzinti Kauno aikstese? Kodel turime nesioti kazkokia laikina politiku uzmacia, kuri neturi nieko bendro su Kaunu? Ar Rusjai priklausancioje Cecenijoje yra koks objrktas pavadintas Lietuvos ar Kauno vardu? Abejoju.

fitlis 2008-09-20

kad tik nebutu visa tai, kaip visada, priesrinkiminis savivaldybes triukas, kurie paprastai baigiasi nuliniu rezultatu. O ta aikste tikrai reikia sutvarkyti zmoniskai.

kalniete 2008-09-18

Sveikintina, kad ta aikste bus pagaliau sutvarkyta, bet jau tas pavadinimas nei i tvora nei i mieta. koks cia rysys su Kauno, Kalnieciu rajonu sunku suprasti. Gal jau ta meile cecenijai galima isreiksti kazkaip kitaip.

Rašyti savo komentarą
*
*