Rašyti savo komentarą


padeka 2010-01-24

Čia matau daug svarbių dalykų. Kad menininkė žmona parašė apie menininką savo vyrą -- gražu. kad surengė jo atminimui paroda -- dar gražiau. kad portalas kamane.lt rūpinasi talentingų menininkų atminimu -- labai gražu. Kad žymi menotyrininkė R.Andriušytė taip dėmesingai išnarpliojo parodą ir knyga -- apvaliai malonu. Žodžiu, ne viskas sh... šitam pasauly....

ex 2010-01-15

Ne taip svarbu, kas su kuo ginčijasi. Čia man svarbiausia gera paroda, įdomi knyga, protingas atsiliepimas-straipsnis. Ex, pasiseke Arūnui Vaitkūnui, bet jis to vertas.

onius 2010-01-14

Visada idomu, kai is esmes gincijasi protingos moterys (kazkodel manau, kad cia ivykusi sankirta ivyko tarp andriusytes ir kamanes moterisku skaitytoju arba tarp pacios kamanes). Ypac brangu, kai gincijamasi kulturingai. Ir apvaliai kazkokiu stebuklingu budu kamane.lt sugebejo savo portalo komentarus paversti kulturimngais gincais. Visa tai leidzia jaustis jaukiai ir noreti skaityti, kas rasoma. Man asmeniskai, prisipazinsiu, po culture.lt ilgametes praktikos, tai yra kazkas nemokamai malonaus.

saulutei, kurios pasiilgom 2010-01-13

Drumstas - tai ne purvinas, drumstas - tai neskaidrus, nepersvieciamas. Negi jau neskiriam lietuviu zodziu niuansu? O Svarbiausia tai esminiai dalykai cia, recenzijoje, nepazeisti yra. Tai demesys objektui, pagarba rasiusiai, kritikes ramus aiskinimas ir dalyku istyrinejimas. O ko kas noretu - niekad nezinosime. tariamosios nuosakos vartojimas daugiau parodo, ko noretu tas, kas ja vartoja. Tam ji ir tariamoji.

irgi humanitare 2010-01-12

O man patiko ir paroda, ir knyga, ir si recenzija. Viskas solidu, rimta ir nuosirdu. Tiesiog verta pagarbos, o gincytis visada galima ir netgi gal reikia.

jonas humanitaras 2010-01-12

Saule,Jus hipertrofuojat. Recenzijoje matau visai objektyvia specialisto,kuris zino,kas yra knyga ir jos rasymas, kalba.Yra daug geru zodziu,ir p. Ausrai, tik skaitykit ir matykit. Yra ir knygos-parodos minusai,yra pasvarstymai. gera visapusiska recenzija,ir ko cia burbeti. reik dekoti, kad rodo knygai demesi, juk tiek knygu ar parodu taip ir lieka neaptarta.

saule 2010-01-12

Autore lyg ir priekaistauja, kad A.Vaitkuno zmona pirma parase knyga apie A.Vaitkuna. Ar ji kalta del to, kad menotyrininkai iki siol neparase? Galvociau, kad jai -- A.Barzdukaitei-Vaitkunienei pasiseke, kad atsirado tokia proga -- portalas kamane.lt pakviete-pasiule-globojo, net nezinau kas tendar tarp ju buvo, bet gavosi labai zmoniskas, gyvas menininko portretas. Ir visai nedrumstas ir ne purvinas, kaip noretu ji pateikti R.Andriusyte.

Rašyti savo komentarą
*
*