Rašyti savo komentarą


na 2010-08-28

pane ,ale Kaunas,nesinervinkit............cia ir dabar ilgalaikiu akciju '''nepralenkiamu'' uztenka..........vien kauno pili,neriniuota,betonuota gali i pabronzuotus remus det.........o dar visokiu liaudisku mugiu ,kaziukiniu, Laisves alejoi gali pasiziuret alaus prisisiurbes.............a,pane,gera atminti turi jei dar ta pasvinkusiu kiaules galvu akcija Rotuses aikstej prisimeni...........

Kaunas 2010-08-25

Ponai ir ponios, ko cia spirgate? Gal jums istorija priminti? O kas pirmieji Lietuvoje pradejo visokias akcijas, hepeningus ir gatves menus rengti? - KAUNAS ! Ir tikrai nereikia senu, savaime graziu pastatu apipaisineti ir apkarstyti. Sutikciau, jei tai butu labai aukstos menines kokybes VIENKARTINES AKCIJOS, bet tam reikia genialiu menininku, o tokiu net ir Kaune nera happy Kedainiskiai, mano manymu kiek persistenge, ilgainiui tai imtu erzinti, bet is esmes nieko bloga, kad po dvidesimt metu paseke kaunieciu numintais takais happy

fi 2010-08-24

tikrai nuosirdziai prajuokinot.. tiesa tat.

Skvalo nusiaubto avizu lauko pele 2010-08-13

Jusu vietoje, Kamane, as pasimirciau is laimes: Jus aplanke/paskaite PATS Karalius A. O Pavydziam Kaunieciui apskritai jau neko daugiau nebereikia daugiau gyvenime rasyti, kalbeti, mastyti, kvepuoti. Ex, kad man sitaip pasisektu.

zizius 2010-08-13

O aš pažįstu žmogų, kuris klausė tik tėvų, bet yra kvailas kaip padas -- jumoro jausmo turi -0. Ne visos teorijos pasitvirtina. Bet Felikso darbas -- respekčiukas. Gaila bus net nuardyt.

to Martišė 2010-08-11

Mane tevai moke, kad jeigu neklausysi tevu, nesuprasi humoro jusmo. Kitus vaikus kiti tevai moke -- jeigu tevu neklausysi - vilkai sues. Kauno rasytojus anu tevai moke -- jeigu sistemos neklausysi --plikas pitonas sues. Teatro studentus destytojai moke -- jeigu apsidergsi -- kritikai sues. Kitus dar kiti moke, kad jeigu... tai ir is vis bus bluoga -- zemaiti... Lietuvos neliks. Trumpai tariant, mus visi ko nors moke. Tai ir gerai, kad moke, nes nemokyti dabar visokias meno duobes bei kitokius ku-ku kuria-kurineja. Bet kas is to, niekas negal pasakyt. Man, kaip labiausiai sustabarejusiai asmenybei ir be to, viespatie, atleisk, dar ir mastanciai, mylimiausias yra tevu pamokymas -- jeigu ju neklausysi -- nesuprasi humoro jausmo net atsiauriausiais atvejais. Ot, Marti6e, apie kon as daba galvuoju ---api Tavi juk.. bliamba.

Audrys 2010-08-11

Nesmagu pripazinti, bet jusu pavydas yra teisingas, gerb.kaunieti.

didzioji lietuva 2010-08-09

Aš tai tą repliką supratau kaip ironijąhappy

Mirtišė... ne kaunietė 2010-08-08

Labiausiai patiko replika "... užsimojote: DIDĮ KAUNĄ lyginti su kėdainiais...... " Griūk negyvas ir kada kauniečiai nusileisit ant žemės, prasikrapštysit akis ir pamatysit, kad Jūs gerbiamieji tikrai ne geriausi. Tiek tos Lietuvėlės, bet sutikus dažną veikėja tai ir pakvimpa..... "Aš iš Kauno" happy tipo kokybės ženklas.

vaida 2010-08-08

Didelis miestelis -- ir galimybes dideles. Tik reikia isnaudoti jas ir visi bus laimingi.

apie 2010-08-06

Mazas miestelis - mazos ir bedos, didelis - tai ir bedos dideles. Bet kedainiams tikrai pagyrimas. Buvau pavasari ir taip pat grozejausi kaip tvarkomasi.

Puiki "kosmetika" 2010-08-05

Kaip suprantu, tokios "kosmetikos" , bentlaikino netobulo objekto apzaidimo ideja ir yra cia svarbiausia. Kaip laikina, zaidybiska dekoracija. Tai tikrai geriau, negu Kauno Metropolio restoraną nuo Laisvės alejos amžiams palaidoję vaskelienes/juozaicio (bene) butaforines dekoracijos. Dziugu butu, jeigu kiekviename mieste, kur dar del objektyviu ar subjektyviu priezasciu svarbiu nesutvarkytu objektu nepasieke restauratoriu rankos, tuos statinius bent laikinai estetiskai pridengtu panasios menines idejos. Vienas senas, geras pavyzdys, kai Kaune Kestucio g. dailes gimnazijos studentai savo paveiksliukais apipiese nebaigto statyt viesbucio -vaiduoklio statybine tvora. ir tai buvo ne vienintelis ju laikinai pagrazintas objektas. Puikus pavyzdys, kodel jis neturi pasekeju?

KM 2010-08-05

Keistas ispudis. Efektas yra, bet is teisu tai cia kosmetika. Kaunui gal tik pavyzdys is principo. Bet Kaunas jau tokioj buklej, kad gali rodyti pavyzdziu, kiek tik nori, nieko nebus. Ne tik valdantieji kalti, ir miesto menininkai visai abuoji savo miestui. Net nebando ka nors nei sakyti, nei daryti. Centras atsigaus, kaip dabar (nei is sio, nei is to) ėmė gyveti senamiestis. Ir projektines akcijos, tokios, kaip Zalpio trys liepos penktadieniai su neaiskia saviveikla, cia reiksmes neturejo. Tiesiog matyt siuo metu Kaune gyvybes tera tiek, kiek sutelpa i senamiesti.

tadas padas 2010-08-05

Na, jau Jūs, brangus P.Kaunieti užsimojote: DIDĮ KAUNĄ lyginti su kėdainiais......

Rašyti savo komentarą
*
*