Rašyti savo komentarą


taip taip 2008-04-28

Simtu procentu pritariu lr. Vidus ok, isore - eiline, parkingas - gyvas siaubas. Ir jokio cia pavydo, tiesiog akivaizdus dalykai.

to kaunas 2008-04-28

Laikas parode,kad riksmas del Akropolio nebuvo subjektyvus-nors Akropolio vidaus erdve visai gera ,bet jo isore-plokscia deze,atsukusi savo ukini kiema su transformatorine Karmelitu baznyciai,atrodo blogai.Apie ant Mindaugo pr. uzrioglinta automobilui parkinga nera ka ir kalbeti-ji reikejo patalpinti po zeme.Tokias elementarias urbanistines klaidas daro nebent antro kurso studentai.Namas Gedimino g. vel ne is tos operos-pritariu "algiui",tai namas is Silainiu .

kaunas 2008-04-27

Visdelto svarbu, kad projektai yra diskutuojami, kad nepaleidziama bet kas savieigai. Gerai, kad tos diskusijos yra isviesinamos. Kiekvienas modernumas paveldo zonoje priimamas jautriai. Svarbu matyti ir mastyti i ateiti. Juk kazkada ir Omnitel pastatas Laisves alejoje tapo baisiu issukiu Lalejai, o prigijo ir tapo graziu akcentu. Kiek buvo riksmo del Akropolio. Kaip parode laikas, tai buvo tik subjektyvus riksmas. Profesinio pavydo, politiniu intrigu riksmas. Architektura yra mastymas ateities kategorijomis. Kas sugeba taip mastyti yra verti pagarbos.

algis 2008-04-26

Labai prastas namas ir Gedimino gatveje-tokia architektura tiktu Silainiuose,bet ne sitoje vietoje.

Vytas 2008-04-24

Gerai, kad nepritarta tai nesamonei Donelaicio 33. Reiskia, tarp architektu dar veikia protas. Del paminklu: padetis tragiska. Stato kas kur sugalvojes. Imkites kompetentingos ir patikimo paminklu statymo sistemos. Kas jeigu ne jus? Sekmes!

Rašyti savo komentarą
*
*