Rašyti savo komentarą


adol 2009-10-22

Jeigu kalbetume rimtai (be kvailu apsignaibymu), tai pirmiausia labai dziaugiuosi galimybe vel skaityti gerb. R.Andriusytes recenzijas. Didele patirtis, solidus ismanymas ir sekminga pastanga tarpininkauti tarp klasikinio ir siuolaikinio meno man kelia pasitikejima. Nesvarbu, kad tarkime, man asmeniskai nepatinka vienas ar kitas jos aprasomas objektas. Man svarbu, kad analizuojama profesionaliai ir , kaip tikiu, objektyviai (nuosmulkiu zmogisku slystelejimu niekas neapsaugotas. svarbu, kad nebutu akivaizdziai korumpuotu kiaulysciu, kuriu dabar pilni naturos ir kulturos laikrasciai/portalai). Del to labai smagu, del to kasdien uzeinu ir i kamane.lt.

miestietis 2009-10-22

Senoji gvardija isties aptirpo, bet kodel niekas nemato stipriu jaunu zmoniu. Vien tekstilininkiu kiek gvezdu Kaune! Be to, ir laikmetis daug ka apsprende. Tapytojai dar jokiu postmodernizmu nezinojo, vis dar ekspresionizma, abstrakcijas su veiksmo tapyba kultivavo, o Ceska su post'arsu, norit to, ar nenorit - isirase i meno istorija...bet joje ir uzstrigo, todel tokie pasakymai, kad jis "neleidzia nurimti ar numirti Kauno menui" - juokingi. Kas is tiesu numire tai Kestutis Milkevicius. AtA jam - paskutiniajam romantikui, bohemscikui su bajoriska siela.

am 2009-10-21

po interneta vaiksto ant visu piktas kaimietis ir vis burblena. matyt, apie ji niekas neraso. tad ir piktas

kaimietis 2009-10-21

ar po metu bus kam įdomus šis staipsnelis ?

pirmam 2009-10-21

Cia nera lyginimo su Kampu ar Vaitkunu. Cia yra kalbama apie mase/kruva geru menininku, kuriu BUVO Kaune po 1990 metu ir apie ju meno stipruma bendrumoje, ir ko dabar nera. Vienas ne karys, taip as supratau. Po 70 metu Kampas bus svarbus, o del Vaitkuno abejoju, nieks nesigilins i tas sielos uzkampes

sisi 2009-10-21

Labai noreti ir bent kiek galeti -----------------------------yra du dieli skirtumai. Kad ivyktu gerasisi variantas , dar reikia ir menininko talento, ne tik savivadybininko. Cia as apie Ch.Lukianska, kurio asmeninius postumius gerbiu.

sutinku ir nesutinku 2009-10-20

Sutinku, kad tokio pacia geriausia prasme beprocio kaip Cheska siuolaikiniame mene dar reikia paieskoti, ir nerastum. bet nesutinku, kad jis butu lyginamas su Kampu ar Vaitkunu. Tai absioiuciai skirtingi ir nepalyginami dydziai. Paveikumo siandiej ir ilgam. Ypac -- ilgam. Shokiruoti-drumsti-nervinti visuomene galejo net ir Paksas, Sustauskas, dabar gali net musu vyriausybe, bet po 10 metu jie bus nulis. C.Lukenskas ir po 10 metu nebus nulis, bet po 50 -- tikriausiai. Tokiu kaip Kampas ir Vaitkunas tapyba neabejoju bus vartaliojama ir po 70 metu ,jeigu dar LT liks savo vietoje.

Rašyti savo komentarą
*
*