Rašyti savo komentarą


Dieduks 2009-07-31

Apie FWL rašiau referatėlį 1981 metais. Užtikrinu, kad FWL taip nesakė. Jis sakė: "The mother art is architecture. Without an architecture of our own we have no soul of our own civilization." Paaiškinu: Mother art ir Mother of arts - tai ne tas pat. Dar cituoju iš kitur: " paintings were found within the Palaeolithic caves of Lasqaux long before man desired architectural design. The prehistoric paintings present a reverse argument that art preceded architecture. Natural caverns in the earth surely can not be considered architecture. Shelter, yes, but not architecture." P.s. Neginčiju, kad kaikurie architektai yra menininkai. P.P.S. eikite patys į tuos kursus.

Dieduks'ui 2009-02-03

"Architektūra-visų menų motina"-šis posakis priklauso amerikiečių architektui Frank Lloyd Wright (nepanašu,kad "tikrųjų " menų gerbėjas "Dieduks" yra ką nors apie jį girdėjęs).

Dieduks 2009-02-02

Architektūra nėra menų motina. Ji tik dalinai susijusi su estetika ir retai sukuria erdves menams. Architektų estetinis išsilavinimas yra menkesnis nei kitų menų atstovų.

ups 2009-01-23

Cia tikrai nera ka pridurti -- E.Miliunas visada yra virsune. Ir vien del to dar gera gyventi, studijuoti ir tobulejimo tiketis lietuvoje.

laimis 2009-01-18

Kai kalbama api e E.Miliuna -- lyg ir nebera su kuo gincytis, nes svorio kategorijos ne tos. Kaunas gali tik didziuotis turedamas toki architekta. Jam lygiu Kaune ir Lietuvoje gal kokie 3-4. Cia as apie architekto sazine kalbu, ne apie eikluji talenta.

zuikis 2009-01-13

Artistai, dailininkai, rasytojai, kompozitoriai turetu labai supykti del tokios naujienos. nesakau, kad jie butu teisus, bet supykti teise jie turi. Kaip ir mes visi del krizes...................................................................... ..................................................

taiva 2009-01-13

Turtingas tas Kaunas talentingais zmonemis, kai pagalvoji, tik jie kazkur tyliai uzkisti dirba didelius darbus. Oficialiajam Kaunui rupi ne atskiri talentai ir ju darbai, o masines sventes, kur patys valdininkai gali pasireklamuoti. Va ten jie labiausiai ir demesingi. gerai, kad nors patys menininkai stipriausius is savuju kazkaip pakelia, palaiko.

Svaja 2009-01-11

Sutinku, kad visokie metu virsmo rinkimai yra reliatyvus kokybes rodiklis. Tik buna atveju, kai reliatyvumas ir subjektyvumas nuvilia, buna, kad sukelia depresija, o buna, kad pasidaro lengviau kvepuoti. Situo atveju -- arch. Miliuno kandidatura tikrai leidzia lengviau kvepuoti, o M.Vilcinskiene, kurios atvirukus net nezinodama kieno jie netkeleta issiunciau i pasauli, tikrai nenuvilia. Siuo poziuriu nera jokios krizes. Belieka tuo tik dziaugtis, kai aplinkui tiek daug muilo putu.

kolega 2009-01-10

Visi geriausiu, graziausiu, isimintiniausiu rinkimai visada yra subjektyvus dalykas, bet del E.Miliuno isskyrimo visiskai sutinku ir džiaugiuosi: nwbutinai del jo Kauno arenos projekto, bet is esmes.

vaidas 2009-01-10

Sveikinu pagerbtuosius!

Rašyti savo komentarą
*
*