Rašyti savo komentarą


ASH 2009-06-30

Pritariu, jog si knyga nera ko jau ir verta... Autorius stengiasi rasyti kaip "zinovas ir ismincius", taciau veiksmuose pasizymi visai kitaip... Savimyla ir zyzia, jog Lietuva bloga, po veliu, tada togul ja ir keicia, juk ji jo tevyne, o laimes iesko pekloj... Gal knyga ir butu geresne, jei bent pamirstu siek tiek ta isdiduma ir surimtetu, o ne ieskotu kaip daugiau pasiekti pagyrimu. Juk tas kas troksta pagyrimu mazai teturi nuopelnu... Nemegstu sio autorio, kad jis toks savimyla ir kritikuoja kitus, bet nepazvelgia i save... Na, bet per daug nekritikuosiu, dar iki 2014M BIRZELIO 1D. 9VAL. IR 15 MIN, toloka, beto gal zmogus atgaus proto... O beto nei as ji pakeisiu, nei as jo pazystu... Kas man darbo =)

gintare 2009-02-18

Metus-kitus dar vyliausi, tikejausi, bet dabar manau, kad sis autorius, slapyvardziu Vilis normanas ir jo aplinka yra viso labo tik labai primityvi, paprastute formule -- Pasipūtę savimylos. Taip daug reikalauti is kitu ir taip mazai tureti savyje, taip zeminti kitus ir taip mazai buti/tureti -- tuscio kibiro stiprus garsas. Nieko daugiau. Verslas, berniukai , temdo Jusu akis. Tik verslas. Ir labai skubus, labai netgi shizofrenishkas, reketuojantis visuomenes samone. O gaila, galetu buti viskas zymiai brangiau.

Nostradamusas 2009-02-18

Geras, tikrai pralinksminęs straipsnis, o knyga, pasirodo, labai juokinga. Tik matyt, ne tokios buvo autoriu intencijoshappy

Rašyti savo komentarą
*
*