Rašyti savo komentarą


Amelija 2022-03-17

Aš labai, labai bijau kokia bus Nemuno ateitis

akivaizdu 2009-01-18

SALA -- jau pats zodis reiskia, kad tai yra gamtos darinys, o ne urbanizuotas kvartalas.

Joakimas is co 2009-01-11

Mazai vilties, kad nemuno sala isliks tokia, kokios nori, manau absoliuti dauguma Kauno gyventoju -- zalia, kulturinga, saugi poilsio oaze. Tai perdaug brangi vieta verslo rykliams ir jiems tarnaujantiems miesto valdininkams, kad jie pagalvotu apie sazine ir nepaskandintu salos statybu dziunglese. Viena viltis, kad sala, kaip laukini gamtos proeglobsti keletui metu dar isgelbes Kauno neveiklumas.

Busima kauniete 2009-01-06

Pritariu minciai kad sala reikia sujungti su Zemaja Freda. GAlbut pesciuju tilto ideja galetu buti nestandartine, pontonai, takas ant vandens. Katamaranu ir valciu nuoma galetu issidestyti kaip palei salos kranta taip ir prie Fredos krantines. Kodel nepagalvojus apie 'papludimi' primenanti kranta?happy) Parkingas prie Arenos galetu issidestyti laiptuptuotai, primenantis salos kalveles, o arena taip pat galetu buti sujungta su zemaja freda. Siuo atveju butinai reiketu tvarkyti Fredos kranta, galbut pritraukiant verslininkus, paraginti juos ikurti naujas kavines, restoranus palei vandeni... nu minciu galetu buti milijonas, tik ar jomis kas nors susidomes?Galbut Architektu taryba galetu susikurti koki oficialu online foruma ir apie paskelbti?

lapas 2009-01-03

Nemuno sala matau tik zalia gamtos prieglobsti, kurio labai reikia miesto zmogui.

zinau 2009-01-02

jeigu sala bus sutvarkyta taip, kaip tai numate padaryti arenos architektas E.Miliunas, bedu neturesime.

Eimis 2008-12-30

Nera kur Jusu Naujienose pareiksti nuomones apie Iskirtinio 2008 metu Kauno menininko rinkimus, todel noriu pasisakyti cia. E.Miliuno reiksme Kaunui nuo M.Zilinsko galerijos iki Arenos saloje -- nekelia abejoniu ir labai smagu, kad jis dar karta uz tai bus ivertintas. Abejones kilo tik del tos niekam nezinomos moteriskes. Ar cia lygiaverciai dydziai? Nepuolu, bet klausiu, nes neturiu atsakymo.

jolka 2008-12-26

Su Sventemis! Smagu, zinoma, kad kvieciami kaunieciai pasisakyti, bet man atrodo, kad tai tik dumu uzdanga. Kaip kas nores, taip ir padaryshappy L.noreciau klysti sad

elena 2008-12-26

Arena ir jos papildiniai uzims pakankamai didele salos dali. Urbanizavimo bus per akis, todel didzioji salos dalis turetu buti tikrai pavyzdingai, europietiskai sutvarkyta, saugi ir originali poilsio zona. Naturalioms vandens pramogoms -- mazu laiveliu uostui tikrai pritarciau. Bet butina sala sujungti ir su kairiuoju Nemuno krantu, su Zemaja Freda.

to algis 2008-12-24

Ambulance -- ir daugiau jokiu komentaru.

algis 2008-12-23

Sunku patiketi, kad tai ne piaras.

malkis 2008-12-23

Na, nemanau, kad visa sala reiketu uzleisti laukiniu parku be jokiu pramogu zonu. Galetu Nemuno saloje atsirasti ir kokios nors su vandeniu susijusios pramogos: pasiplaukiojimai Nemunu ivairiausiais kateriais, kitais laivais, o pacioje saloje -- galetu buti pvz maudynes sildomuose baseinuose, kaip Budapeste. Daug kas galetu buti su protu.

tikrai 2008-12-23

kokios dar gali buti diskusijos, kai jau ir taip akropolio monstras salia, o dar masinoms aiksteliu tikriausiai bus pridaryta. Tos urbanistikos per akis, reikia visais budais saugoti likusia gamta ir neisileisti i sala jokiu kiosku, jokiu menkaverciu statiniu ir jokios saviveiklos! Ir reikia gerai pagalvoti apie tai, kad nevirstu ta musu sala siukslynu.

kestucio g. 2008-12-23

Neisivaizduoju kas dar gali buti Nemuno saloje, isskyrus grazu, zalia, saugu parka? Jokiu statybu. Jau pacios arenos bus per akis.

Rašyti savo komentarą
*
*