Rašyti savo komentarą


tema 2008-05-12

Ir vel deziu kruva ant Nemuno kranto....Negi be deziu nieko grazesnio sugalvoti nebepajegiama?Juk Kaune dirba tiek talentingu architektu-net Nacionalines premijos laureatas-gal jiems reiketu patiketi tokios svarbios vietos ateiti? Kaunas turi buti idomus,traukiantis zmones miestas.

kaimyn 2008-05-12

Bandziau isigilinti i Parapijos namus prie Prisikelimo. Panasu, kad visi keturi variantai sauna pro sali. Pirmiausia nesuprantu socialines koncepcijos: ko siekiama -- prabangos ar funkcines pilnatves? Kol tai neaisku, neaisku niekas. Architekturiskai man kaip tik harmoningiausias N1. Ekspertu isgirtas N4 primena turbo eksperimentus, kurie vargu ar deretu prie labai klasikines Prisikelimo baznycios silueto. Bet as gi ne archit. As tik kaimyn.

to soi 2008-05-12

Oi, kaip jus "teisingai" mastote, nes jeigu liktu tas sovietinis viesbucio vaiduoklis, tai tikrai Mindaugo krantine zibetu kaip perlas kapiniu pozemiuose. Dabar, jeigu vietoj griuvesiu atsiras zaliai svytintis, persvieciamas, zmoniu gyvenamas viesbutis, bus labai nekaip....................... Baisu, ka daro zmoniu pavydas, neismanymas, konjunktura ir kiti kvailybes atspalviai.

soi 2008-05-12

Ta zalia griozdiska deze desineje sugadins visa Mindaugo krantine.Geriausia butu surengti architekturos studentu konkursa,jie pasiulytu idomesniu ir grazesniu ideju.

jipas 2008-05-12

Pagaliau atsigaus stalinistine krantine -- ubagiska, per klaida Karaliaus Mindaugo prospektu pavadinta. Betgi atsiras, kuriem gaila sovietines kepyklos ir kitu lauzavieciu. Pirmyn, nesidairant i siuksliu konteinerius.

Rašyti savo komentarą
*
*