Rašyti savo komentarą


Anaba 2008-09-24

O ka jus noretumet apie Martinaiti suzinoti? (patikslinkite, apie kuri: Algirda, Jona, Igna, Marceliju)

realiste 2008-06-18

Negraudinkit man sirdies, anot Vytauto Umbraso. Ar bent pasidomejot, kiek honoraro sumoka laikrasciai rasantiems apie daile? Pvz: "Nemunas" apie 37 Lt, kiti visai nieko nemoka, Tik "Daile" isimtis, pora simtu isspaudzia. Gal ir "Kamane" sumoka, nezinau, bet faktas tas, kad parasyti gera menotyrini straipsni, yra kuryba, tam reikia daug laiko ir dvasiniu pastangu. Bepigu zurnalistams, kurie surenka faktus, per nakti juos surikiuoja ir straipsnis gatavas. O imti pinigus is menininko, negarbinga, tolygu parsidavimui. Kai menotyrininko statusas pasikeis, kai jam uz darba bus normaliai atlyginama, tai atsiras ir rasanciuju.

labai pritariu 2008-04-06

Apie Martinaiti, Salkauska, Kampa, apie kitus menininkus butu idomu paskaityti, bet kas taip parasys? Reikia artimo, gerai zmogu pazinojusio ir kad dar moketu rasyti. Ausros atvejis Vaitkuno atminimui yra idealus. Dar menotyrininkai galetu surinkti prisiminimus, pasakojimus ir paskui viska sustyguot i teksta, bet kur gi tie musu menotyrininkai? Labai gaila.

idomu 2008-04-03

Idomiai parasyta. Martinaitis kiek girdeau megdavo pasvesti toje dirbtuveje. Dabar dirbtuviu dailininkai matomai negauna vienas is kito. Saunu tokie rasiniai apie Vaitkuna, o ir apie Martinati galetu kas parasyti ir apie Salkauska butu idomu.

Rašyti savo komentarą
*
*