Rašyti savo komentarą


? 2008-04-11

Ar sitos Kauno problemos dar vis polemikos tema? Kitur atrodo kitaip. Bet mat savame baimes kieme viskas gali atrodyti tiesiog tiesogiai. Kaip butinybe bijoti ir paklusti.

oi 2008-03-10

Ir vis delto, Jezau, jezau, kaip visa tai baisu. Taigi uz sitos "pilies" yra gyvi zmones.

vuau 2008-03-04

Pasaket, ka galvojat, ka zinot, ir atleiskit tam Palilioniui. Nes jis tikrai nezino ka daro. Jam niekas nuo vaikystes turbut nepasake, kas yra blogai. Jis su dziaugsmu auginosi pats save pagal sovietu kodeksus. Jis tada nejaute jokio diskomforto. Jam tada buvo stipru ir gerai. Juk jis buvo tik melioratorius, pasiustas stebeti/revizuoti/ vadvauti Kauno kulturai. Jeigu butu jautes, dabar siektu kitu zmoniu akiu , sirdies, balso. Vadinasi, jam jo kiaute buvo ir yra gerai. Tai pavojingas reiksinys, bet bandykime jam atleisti.

zyle 2008-03-01

Labai liudna. Viskas pasakiau

palaikau, bet 2008-03-01

Manau, kad tokius kaip cia aprasomas palilionis tik grabas istiesins. Zinoma, tyleti visa tai matant nereikia, bet...

yorkas (GB) 2008-02-27

Va, gal taip ir gimsta stiprus pasaulis be valstybes sienu. Cia kalbu apie kamane.lt., kuri uz visus mus pasake koks svarbiausias implantas meninininko savigarbos stubure. Dar noriu padekoti sios Kamanes bitininkei Vidai Saviciunaitei. Jai butent padekoti sunku, nes iki siol visus padekojimus jai man rodos istrina. DSkaitau ir menufaktura. Ten kasdien 1-2 kaqrtus dekojama redaktoriui Jauniskiui ir visi dekojimai lieka erdveje. Neistrinami. Kiek beadekotum Kamanei, -- tikrai be keiksmazodziu -- vistiek vis istrinama. Nebukit automazochistai -- mums tikrai nuosirdziai malonu, jautru ir gera cia buti. Nesakau, kad kasdien, bet bent 2 kartus per savaite -- tikrai ir giliai.

eikit 2008-02-27

Eikit, stiprus zmones toliau. Apginkit mus. Eikit, jeigu tikrai esat stuprus.

atradimas 2008-02-27

Tai va kur jus Kamanes drasuoliai! Smagu buvo atrasti jus per Bernardinus.

Vilniui 2008-02-24

Kad ne, aciu, nes mes turime daug "krapstymo" ir Kaune. Tikimes, kad Vilniuje dar ne visi "krapstytojai" ismire. Be to, ka tyrineja Kamanes autoriai, yra aktualu ne vien Kaunui.

vilnius 2008-02-21

Ejimas teisingas ir tikrai naudingas. Ar nenorit tokiu pat stiliumi pakrapstyt ir Lietuvos matulionio teatro sajungos molio pili?

jo-jo 2008-02-21

Lietuvoj dabar tokia tvarka. Kas uzgule ant valdisku pinigu lovio, to iki grabo neptrauksi. Ir tas lovio dydis bus su grifu "visiskai slaptai". Visos tos kurybines organizacijos yra tas pats kas valdininku nomenklatura. Jie vieningi, nes visi bijo viesumo. Tada paaisketu ju tikrasis veidelis. O ppp i ir triju loviu mazai. Su malonumu dar kelis uzgultu.

justus 2008-02-21

Naudinga teksta isspausdinot. As pavyzdziui nezinojau, kad tokios neribotos teises be jokiu isipareigojimu suteiktos kurybinei sajungai. O rtai, kad vienas ir tas pats zmogus vadovauja bent kelioms panasioms sajungoms isvis nesamone. Prisidrozi sau pinigu ir darai ka nori. Niekas negali pakontroliuot. Cia jau geras gyvenimas. Blogaja prasme.

Rašyti savo komentarą
*
*