Rašyti savo komentarą


to julija dar 2008-04-06

Ir kas zno, kas zino, gal tas pats Tomas K. taps tuo skaitomu po 50 metu. Aisku siandien apie tai anksti kalbeti.

zemaitei 2008-04-06

Nevisai jus, ekxJulija, teisi. Taip, mes neturime Sekspyru, Vailderiu, Siuskindu, Dostojevskiu, Vitmenu, Dzoisu ir panasiu. Bet ju pradmenis tikrai turime. Praeityje ir dabartyje. Is praeities zavimes vienu kitu savo klasiku tai jau tikrai. O ir siandien -- ziurekit, kokie alpuliai apeme Lietuva , kai pasimire Ivanauskaite. Na, siek tiek ironizuoju, bet ir be Jurgos literaturinio popso ( kuris ne bevertis) tikrai turime stipriu, gerai nacionalinei literaturai tinkamu pamatiniu plytu. Bent jau po vien kita ir poezijoje, ir prozoje, ir dramaturgijoje. Svarbiausia mums dabar saugotis absoliutaus neigimo. Tai veda i niekur. I depresija, kuri neturi pagrindo. Juk skaitome jaunus ir vyresnius, vaikams perkame ju knygas. Ir tai nera beprasmis darbas. Kaip juos prisimins po 5o metu -- jau be mes spresime.

Zemaite 2008-02-11

Mano asmenine nuomone, lietuviu literatura yra aplamai liudnas reikalas, paminekit man ka nors, kas butu bent paskaitomas. Nuobodybe ir grafomanija ta lietuviu literatura. Nu va as jus paprovokavau o jus man papriestaraukit happy

rami 2008-01-17

O as tai manau, kad laikas ivesti ispletotu ir argumentuotu komentaru mada. Nes tokie komentarai, kaip "Bet" , yra nieko daugiau kaip internautinis oro gadinimas. O liaudiskai tariant - bezdejimas.

Bet 2008-01-16

... o jaunas kritikas irgi svajoja parasyti ka nors protingo, bet.... nevisada pasiseka.

Rašyti savo komentarą
*
*