Rašyti savo komentarą


luok 2008-01-30

B.Letukaite jau isejo i ta lygmeni, kur nebereikalinga jjokia nuomone apie jos talento kokybe. Panasiai kaip bankininkas Romanovas: laimi TV sokiu konkursa stovedamas vietoje. Apie ji soka sokeja, soka eksperte B.Letukaite. O jis stovi, ir jam byra tukstancia balsu i r milijonai litu. Atviraside ekstaze.

shokam 2007-12-27

Nera kam rasyti recenziju tikru apie sokio festivali. Specialistu nera. Jeigu atsirastu vienas kitas, ---- kiekvienas susijes su kuriuo nors projektu. Tai taip ir shokam tamsoj...................

meska 2007-12-17

aha, tikrai, idomu, kodel niekas neraso apie sokio festivali-gal nera kam rasyti? nemanote? O Nerkai galima padekoti uz neabejinguma ir reiksminga objektyvia nuomone-labai geras rasinelis.

va,va 2007-12-10

Va, jums naujas pavyzdys, kaip dirba Auros reklama: poryt Kaune bus neva teatro 25-meciui skirtas spektaklis, bet apie tai pranesama tik ant tvoru. Eb.lt ar lrytas.lt prie spektakliu ju nerasi. Suprakaitavus ieskant galima rasti eb.lt prie renginiu "kiti". Ar tai reiskia, kad Aura jau nebeteatras? ir jo pasirodymai -- nebespektakliai? Vadybine klaikuma, kitaip nepavadinsi.

taigi 2007-12-08

Kad Auros sokejai yra geri, rodo ju paklausa uzsienyje. Kad juos isugde gera choreografe -- irgi faktas. Bet kodel Letukaite taip mikliai nere i tarptautini konjunkturos shuda -- pamirsusi savo aukletinius, teatra , ja maitinanti Kauna ir savigarba -- nezinau. Jau daug metu Kaune Auros mes nematom. Girdim ti k karta per metus, per ta vargana festivali Letukaites klyksmus kaip niekas nieko jai nepadeda -- nuo pinigu iki dievo. Nu gal cia tas jos dievas kaltas. Nes mums visiems kaip nebera kuo jai padet. Ji net ir symet per festivali sugebejo apdergt visus sakydama, kad matai be to jos pazistamu saviveiklos festivalio jau niekas Kaune ir nebevyksta, kad Kaunas be neva modernaus shokio mirtu per sekunde. Durnai ir izeidzianciai tai atrode. Ir is vidaus ir is sono ziurint.

real LT 2007-12-07

o jezau kaip nusibodo tas jusu "jei nieko nesuprantat apie soki bla bla bla". Na bent jau retorika pakeiskit, ka. Auros betvarke ir beprotyste islenda per visus galus, savaime aisku kad ir paciame festivalyje. Man tik gaila sito teatro sokeju, jie yra isties puikus. Ir zinokit, kol Auros visus kampus laikys sugniauzus choreografe, o realiai tai ex sokeja Letukaite, tol visokios bezabrazijos ir kartosis. Kaip choreografe gal ji ir nieko, bet kaip vadove - pravalas. paklauskit visu, kurie ten dirbo.

zinau 2007-12-07

Jegu nesuprantat nieko apie modernu soki, p nerka, tai ir toliau reikejo patylet. Festivalis buvo super.

shokis 2007-12-07

Keistoka skaityt toki pavelavusi komentara, bet geriau veliau negu niekada. Be zurnalistiniu informaciju tikrai neteko sakityt apie ta festivali nieko rimtesnio ar gyvesnio. Cia -- lyg ir su humoru, lyg ir rimtai kazkas pasakyta ir ziurovu vardu kaip suprantu.

Rašyti savo komentarą
*
*