Rašyti savo komentarą


zip 2007-05-05

Pamokanti sita istorija. Neseniai maciau Laisves aleja zengianti A.Rubinova. Jo, jis jauciasi Didis. Taip. jo povyza rodo, kad jauciasi laureatas. Noreciau patiketi. Gerbiu ji uz darbstuma. Uz karsta nora buti laureatu. Tai kiekvieno kareivio svajone -- eilinio antpecius pagrazinti generolo zvaigsdemis. Ir ka tu cia padarysi. Bet gi dievuliau -- realybe viska sustato i savo vietas. Darbstusis, stropusis Aleksandras viso labo yra tik savo tetusio kamareles teatro spingsule. O ten Peterburguose, tai matyt sulosia komerciskai palanki deklaruojama tautybe, mokejimas pasistrajinti ir kiti opusai. BET KAM DAR GRAZINTI TAI, KAS DUOTA? Ju teatre yra ir Daiva Cepauskaite, visokiais Lietuvos aktorystes, dramaturgijos, poezijos apdovanijimais apsagstyta. Bet del jos Nei Petrogradas, nei Leningradas nesijaudina. Autopiaro idirbio verte akivaizdi. Neakli esam.

juze 2007-04-09

paskaicius apie visa tai apturejau velykini nuotyki. Galiu jums pasakyti, kad tokiu negarbingu pasigyrimu pasitaiko ir tarp muziku, kai isvaziave kiek toleliau staiga tampa isrinktaisiais, nors gauna tik, pvz dalyvio diploma... Labai jau trumpalaike tokia garbe.

sarmata 2007-04-02

visiems puolantiems vieni kitus - negarbinga sleptii savo vardus ! Kamane vienintele stoja uz save pati kaip yra... kitiems GEDA!!!

katyte P 2007-04-01

Teisingas Jusu ejimas -- visus prilyginti sau! Tada ir pats neblogai atrodai.

vardas 2007-03-29

Geras turgus ! Teskite! Popliariausias straipsnis,kaip matau ish komentaru kiekio... Vieni kitiems tik reklama darote...Kas kam moka?

vida-kamane 2007-03-29

Dėkoju, gerb. “Nerubinovai”, už komentarą. Atsiprašau, kad neiškart jį pastebėjau. Laukėme kaltinimo ir antisemitizmu, vadinasi, Jūsų ėjimas labai neoriginalus. Be to, “nudžiugino”, kad pagaliau parodėte pavyzdį, kaip turi atrodyti KULTŪRINGAS, aukšto inlektualinio lygio komentaras. Netrinsime jo. Tegu lieka kaip pavyzdys. Kaip ir ankstesnis – apie pavasario šauksmus… Kaip ten sakoma apie Jupiterio pyktį?.. Nepaisant visko, sėkmės Jums kūryboje – pavasarį ir visados.

Lietuviui Nerubinovui 2007-03-29

Jusu komentaras slyksciausias mano matytas kulturinej spaudoj. Mano giliu isitikinimu jis turetu buti istrintas portalo administratoriu. Butent sis komentaras, o ne straipsnis skatina neapykanta zmogui. Jusu siela ligota, lietuvi. Linkiu pasveikti, nors abejoju ar jus pagydomas. Mama ( bet, laimei ne jusu).

nerubinovas 2007-03-28

Suprantantis rusishkai skaitytojas tikrai negaletu tvirtinti, kad Jus esate apgaudinejama , gerb. Vida. Tad Jusu patosas kiek perdetas... Del komentaru...Jus gi pretenduojat buti "tipo" kulturos ruporu ... ir ka gi matome _ shi lavina pykcio ir pamazgu tikrai negarbinga...Nebudamas kamerinio teatro aistringu gerbeju po viso SHITO leisiu sau pasakyti: VISI ANTISEMITAI- PYDARAI! (nepriklausomai nuo polinkiu...) Lietuvis.

kivi 2007-03-24

Jau pridaret tai saviveiklai reklamos tai tikrai nebeprotingai. Kam reikia reaguot -- tegu jie ten ziuri i savo veidrodi i rtegu gerisi.

nearbitras 2007-03-18

Ne=inau, kaip cia yra, bet, pasiziurejus i festivalio laureatu sarasa, kauno kamerinis teatras visgi paminetas prie laureatu, o po to seka konkurso diplomantai. Gal vis delto reiketu labiau viska issiaiskinti, o tik po to drabstytis be saiko purvais. Gal ponai ir ponios Jusu komentaruose yra ir pavydo dalele? Gal viskas vyksta del to, kad patys negavot jokio prizo, o gavusiam, labai svarbus bet koks ivertinimas...

as 2007-03-18

Purrrrvas, purrrrvas, nejuokinkit, isiklykave Rubinovo gerbejaihappy Niekas nesiruosia is jo atimti nei Fortunu, nei diplomu. Cia kalbama apie menininko sazinininguma. Man butu geda grizus is uzsienio ir gavus ten kazkoki prizeli pateikti save kaip festivalio nugaletoja ir durnint visa Lietuvele. Tiesa yra sventas dalykas, tik gaila, kad toks nemadingas. "I menuli, I menuli!", pasakytu personazas is multiko apie melagius.

gerbeja irgi 2007-03-17

Ir as labai labai didele Rubinovu talentu gerbeja, todel pritariu, kad jiems beprotiskai nefantastiska vargti sitoj dvasiniu ir intelektualiniu skurdziu zemej, kur, kaip jie teisingai pastebejo, net Kamane nesugeba meiluzio isitaisyt. Tai visiskai nedviprasmiskai irodo, kad cia yra skakes, koks purvas. Shakes ir viskas. "I Maskva. i Maskva!", pasakytu draugas Antonas.

Vanda 2007-03-17

Esu didele Rubinovo talento gerbeja, o jusu drabstomas purvas prie jo nelimpa. Jis yra kurejas ir liks, o jus sugebat tik griauti. Visi Rubinovu diplomai ir ''Fortunos'' kabo KKT ant sienos galit patikrint ar nepadirbti

2 anonimas 2007-03-17

Idomu kurio Rubinovo vardas yra Anonimas?. Kaip suprantu, cia zmogus tikra pavarde ar bent vardu pasiraso.

gelbekis, talente! 2007-03-17

Tai prajuokino vargselis Aleksandras, per savo "auksta" inteletualini lygi ir fantastiska talenta neturintis Lietuvoje net su kuo pasisneketi. Va istrauka is jo teksto: "Bet atvykęs į vieną gražiausių pasaulyje Petro miestą, pasineri į aukščiausios prabos kultūros gyvenimą, bendrauji su fantastiško lygio ir išprusimo bei talento žmonėmis... Ir belieka tik „juodai“ pavydėti, graužtis, kad mūsuose, deja, viso to nėra". Taigi tokiam neprilygstamam zmogui skubiai reikia mesti sita musu zemo lygio krasta ir lekti ten, kur jo talenta supranta. Vistiek gi lietuviskai kalba su akcentu. Rusiskai gal irgi, bet talenta tikrai reikia gelbet.

arbitras 2007-03-16

Och,och, jau paejo Rubinovu kontra. Kam cia sleptis po "kita nuomone". Jau net juokinga. Bet tai, ka paskelbe kamane.lt as irgi ilindau i ta festivalio saita -- deja, ten taip ir parasyta, kad gerb A.Rubinovas nu visai ne laureatas, o tik ziuri prizininkas. Is kitos puses ziurint, kai zmogus to tikro laureato vardo nera paragaves, tai jam bele koks pavardes paminejimas rodijasi kaip laureatu laureatas. Nu tai su tuo ir sveikinam. Dorogije druzja!

nieks nemylejo 2007-03-16

Taves, Kamane, nieks nemylejo, kad tokia pikta. Įisitaisyk meilužį, pavasaris juk! O Rubinovas laureatas ne pirmą ir nepaskutinį kartą!

kita nuomone 2007-03-16

Nors Kamanė išsamiai paaiškino, ką reiškia specialus žiuri prizas, bet yra ir kita nuomonė. Kuo tikėti? Ar neturėtų Kamanė atsiprašyti??? Дорогие друзья! Оргкомитет Международного театрального фестиваля «Монокль» поздравляет Вас с присуждением спектаклю Вашего театра «Спектакль после спектакля» в исполнении Александраса Рубиноваса специального приза жюри фестиваля . Мы рады, г-н Рубиновас, что Вы в очередной раз подтвердили звание Лауреата Фестиваля «Монокль». От оргкомитета фестиваля Заслуженный деятель искусств С.Г.Шуб Председатель жюри – профессор Л.И.Гительман

anonimas 2007-03-16

Vabzdy - anonime, turėk drąsos paskvilį pasirašyti tikra pavarde

man 2007-03-16

dar tokio bajerio negirdejau! happy))) stai cia ir yra "tikras" Rubinovo mono spektaklis! happy)))

Rašyti savo komentarą
*
*