Rašyti savo komentarą


Man idiomu 2010-10-31

Manyciau Jurasas priestarauja pats sau, nes jo spektaklis pirmiausia siekia sokiruoti forma - Antigones ir Sibiro tremciu sujungimu, kuris kaip matome neiskele sokiruojancio s minties. Sutinku su nuomone, kad daug daug geriau butu buve stipriai pastatyti originalia Antigone, ir gerai sudejus akcentus gautusi jaudinanti amzina asmenybes tremties ir asmenybes nepaklusnumo prievartai filosofija.

bebeidomu 2010-10-31

Kvailas protingo niekad nesupras ir tai jau seniai -- gal net pries 1000 metu pasakyta.

beje 2010-10-27

Paraše Jevsejevas menufaktūroj recenziją, nuoširdžią, argumentuotą. Kas iš to? Žiūrovams ir taip viskas aišku, o kritiką kažkos tevynės ainis iš Stanciko teatro jau vadina iškrypėliu. Kas dar tokios "šlovės" norėtų?

Uz lelija 2010-10-20

Tiesą sakant, man asmeniškai gaila voliuntaristinės prigimties žmonių. Jie visada nelaimingi ir visada kiti kalti, bet jie vistiek nelaimingi. Talentas dar ne viskas, daug prideda gyvenimo džiaugsmo, sėkmės ir žmogiškumas. Labai tuo tikiu ir kitiems linkiu tuo patikėti

Lelija 2010-10-17

Stai siandien ziuriu TV ir klausau Jurasas sako: jeigu ne MES, tai kas jums pasakys? Jis tikriausiai nezino, kad turiu Sibire karjera padariusius senelius, ten gimusia mama, kad turiu amzina ideologiskai nepatikimo elemento karjera (ikisiol beje,. nes nesliauzioju niekam po kojom), kuri man gerokai suzalojo gyvenima. Gal jis nezino, kad as 1972-74 m., kai buvo palanki zydu emigracijos korta, neturejau galimybes tuo pasinaudot, oir nenorejau, nes mano seimoje, tarp mano sutuoktiniu nebuvo zydu ir nebuvo norinciu alikti Tevyne. Mes visi nuo mamos pieno laiku sakeme, kad busime CIA. Kas bebutu. Mes nebegsime irneieskosime pabegimui efektingu priezasciu. Ir esame, bet dabar jis mums sako, kad kas jei ne jis mums -- SOVIETINIAMS pasakys , kas buvo tremtis, mes to ir nezinotume............. Gali tik sypsotis, gailetis ir gaileti. Beje, daug skaiciau apie ta garsiaiaj Barboros radvilaites spektaklio byla. Ir stai kokia mano nuomone: sovietams gal net nesuvokiant tas Juraso spektaklis buvo isgelbetas nuo primityvaus deklaratyvumo, kuris dabar, kai viskas jam leista, mums visiems matomus jo spektaklius persekioja. Ziurovas yra mastantis ir nereikia jam brukti i dantis greblio, norint kalbeti apie Tevynes zaluma, gerb. Jurasai. Gali buti, kad jums sis komentaras nebus malonus, bet bent jau karta suvokite, kad tarp ziurovu yra ir istoriskai (ne vienpolitiskai/teatraliskai) rezistencine patirti isgyvenanciu ir , nesupykite, net teatro zenklus mokanciu skaityti zmoniu.

arno 2010-10-15

Sioje situacijoje -- geriausia yra tyla ir mandagi tolerancija bejokiu reikalavimu ir be jokios vilties, kuria kas nors ispildys

Kastytis 2010-10-13

Na ir paršų priviso Lietuvoje!

ups 2010-10-12

Ups, bet šis režisierius nėra bevertis, jis kažkada sukūrė tikrai legendinį spektaklį Barbora Radvilaitė, kurį žinojo visa Lietuva, o dabar aprašinėja istorikai.

'ergo 2010-10-12

Atviriausiai pries sistema sis rezisierius sukilo 1990 m. kovo 27 d.(Teatro diena, gal kas nezino), kai heroiskai- patriotiskai spruko is Lietuvos, tik isgirdes apie sovietu armijos vykdoma vadinamuju "dezertyru" gaudima... Mete ir statoma spektakli, ir pati teatra...ir taip mylima Tevyne... (matyt priverstinai...) . O mes cia visi issigande puoleme tyleti.... (orfografija,pardon, zosiska...)

Zanas Batistas Grenujis 2010-10-12

"KO CIA vsii prikibote PRIE TO Juraso?" Taip ir pakvipo "Jurasa mylinciu" gatviniu (-e) "inteligentu (-e)"

zose 2010-10-12

Ko cia vsii prikibote prie to Juraso? teatras pasikeite. Jo laikas praejo. Ar nors vienas butumete tureje tokios drasos, kokia turejo sis rezisierius - sukilti atvirai pries sistema? Isaugo klapciuku kartos, sistema parodytu nagus, ir visi issigande pultumete tyleti.

pastaba 2010-10-12

"Filokteto" autorius - Miuleris, o ne Milleris...

liudesys 2010-10-12

Negera turetu buti, jeigu grizus Lietuvon nera su kuo draugiskai pasisnekusiuoti prie vyno taures.

Studentui 2010-10-12

Reikėtų pasimokyti lietuvių kalbos gramatikos ("jaučių"blunk, o tada komentuoti Jurašo mintis.

Studentas 2010-10-11

Juokas ima iš tokių Jurašo pezelionių. Abudu su Padegimu užsilikę dar prie Stanislavskio laikų ir atrodo nevertina ir nesupranta šiuolaikinio teatro, o patys save laiko aukščiau visų, dėl to ir vaikšto vienas pas kitą, o draugų neturi, kas čia su tokiais ir bendrautų, Lietuvos teatro patriarchais. happy Koršunovas tai jam jaučių iš vis nesusipratimas. Norėčiau pamatyti Jurašo veidą kokiame Koršunovo spektaklyje. Galvotų, kas čia per išsigimėlis galėjo tokias nesamones sukurti, juk jam teatras negali šokiruoti forma, turi būti viskas gražu, tradiciška, patetiška, kad senukai ašarėlę išspaustų. O jei gink Dieve išgirs kokį keiksmažodį teatre.... visas šiuolaikinis teatras velnio išmislas... Pora sakinių iš interviu dar nebuvo visai nupezėję happy

jonas 2010-10-11

Ne pirma kartą prajuokina Jurašas, kad jeigu ne jo bėginėjimai išLietuvos, Lietuvoj ir teatro nebebūtų. Būtų, mielasis, būtų, nesstiprūs žmonės, stiprios asmenybėsmoka iškęsti kančią ir kurti savo Tėvynei. Bailiai ir karjeristai bėga kur saugiauir grįžta tik naudos pasimti.

Rašyti savo komentarą
*
*