Rašyti savo komentarą


2klausimas 2010-05-15

Menininkai dabar labai dziaugiasi pabuve kurmiais, sliekuciais, istizomis ir kitai naudingais pavidalais, bet i tokius pavidalus ziuret, nepykit -- nemalonu jau.

klausimas 2010-03-12

Man pastaruoju metu vis dazniau kyla baisesnis klausimas: ar si valstybe yra demokratine, ar kaip kitaip? Cia jau nene tik meno, bet LR valstybes pagrindu , net gal manyciau jos suvereniteto klausimas. kaip paziuriu i LR konstitucija -- viskas gerai, kai paziuriu LR realybe -- sirdis stoja.

klausimas 2010-03-06

Klausimas, ar si visuomene turi kokia nors perspektyva?

to labai 2010-03-06

Kokios perpektyvos, branguti? Ar tos, kai viską lemia nusenę marazmatikai?

labai 2010-03-06

Branguciai, tekstas yra visai tik nervingos motereles skundas, o atsiliepimai -- kazkaip nenormaliai aktyvus. Psichiatrai sako, kad taip gali buti, kai nervingas skundas pataiko i psichiskai pakrikusios visuomenes interesus. ko tokio maiziausia linkeciau tai -- tai avbsoliuciai sau adekvaciam ir auksciausio lygio meno portalui kamane,lt. Suprantu, kad .....ehm... spaudimai Jus atakuoja, bet kazkaip laikykites, vardan visu musu perspektyvos.

neaisku 2010-03-03

Niekaip nesuprantu kokia tai yra problema. Jeigu gavai stipendija, uz ja reikia atsiskaityt. Jeigu surengei paroda -- lauk ziurovu ivertinimo.

2 JOnas 2010-02-28

Gal tu, atleisk, kvailas Jonai, kad manai , kad shita cirka suorganizavo valdininkai? Jiems uztenka ne 10 tukst metams, o milijonais skaiciuojamu inetersu. Manyciau, kad sita pasibaisetina cirka surezisavo kas nors is cirko amzinuju klounu, kurie visa gyvenima TIK is to ir gyvena. TIE manes jau seniai nestebina, tik stebina tai, kaip TIE taip drasiai jauciasi po Konservatoriu sparnu. Gali buti, kad paaiskejo simtmeciais ieškota tiesa, jog Pinigai nekvepia. Normaliam zmogui jie visada turi kvapa.

taigi 2010-02-28

Taigi jeigu patys menininkai neskubetu buti mazgotemis, tuo jie ir nebutu. Ar kas verte su sautuvu? Bet kai mazgotes zenklas smegenyse ispaustas, tai ko daugiau tiketis? Ir ko rypauti autorei? jeigu nepatinka dar nuo kompartijos komiteto laiku Kauno savivaldybeje kulturos politika valdantys pilkieji kardinolai tai ir sakykit, kad taip yra, kas tai daro, o sedeti po sluota ir is po jos leisti bezduliukus -- klasikine mazgotes pozicija.

Nusivylęs 2010-02-28

Baikim vieną kartą tuos cirkus, ar čia kokia talentų kontrolė atsirado ar valdininkai taip bijo tikrinimo iš aukščiau? O už Vilniaus stipendijas irgi reikia taip lankstytis? Kai prauola millijonai, tai jau kitas lygis, aukštesnis, nebepatikrinsi, o menininkams skirtas pašalpas dar galima suskaičiuoti. Straipsnis kaip šių dienų kultūros padėties diagnozė, Dėl tos baimės patys esame ir kalti.

jonas hum 2010-02-27

reikalauti pasitikejimo kiaurai vieni kitais nepasitikincioje salyje yra naivu. Atsiskaityti reikia. Nemokamu pietu nebuna. Tik kaip atsiskaityti? Sutinku su straipsnio autore, na, ne taip jau valdiskai, akistatoj su valdininkais reikejo ta daryti. Valdininkai pademonstravo biurokratiska savo poziuri. O tureti buti taip: metine miesto stipendininku paroda Paveikslu galerijoje su viesu menotyrininku vadovaujamu aptarimu. Valdininkai pasiziuretu, pasiklausytu, apsisviestu. Gal ir susidraugautume tada? Ir kauno liaudis zinotu, del kuriu meno zmogeliu ju saligatviai dar be trinkeliu. Bet gal ir atleistu uz tai, nes dvasiskai praturtetu.

kaimietis 2010-02-27

stipendijos tik saviem

Rašyti savo komentarą
*
*