Rašyti savo komentarą


zose 2009-12-07

Vatsonas kelia reikalinga klausima. Atsakymas - reikia gerai rasanciu, protingu ir principingu zmoniu. Ju truksta. Del to Lietuvos spaudoj jau retenybe kritiskas poziuris, sveikas, nepataikaujantis kalbejimas. Del to mums visiems, dar skaitantiems, daznai bloga nuo nevykusiu rasiniu, nuobodu. Vyresni bijo, tingi, greit tampa konformistais. Jaunimas kartais irgi toks. Bet yra ir kitokio, puikaus. Vatsonai, juk gerai, kad kamane zirzina ir vis iskasa koki jauna balsa. Ir bet kokiu nieku neideda cia, dazniausiai jaunu mergaiciu tekstuliukai jau yra neblogi, nors galetu buti dar geresni. Jauni kartais buna pasimete, nesupranta, kur kyso galimybes pradeti veikla. Tai labai gerai, kad Kamane juos suranda, skatina, taiso, kviecia. Gal is simtu humanitarines stovyklos studencioku, studijuojanciu Kaune, taip isaugs kritines mastysenos zmones, jei aukstosios mokyklos ju visai nenukreipineja. I ka nukreipineja - butu kita kalba, ar ne, Vatsonai?

Vatsonas 2009-12-06

Tesktas tikrai idomus, rastingas, be zodinio vandens. Tik man kyla klausimas, kodel tokie studentu, nezinomu autoriu kokybiski tekstai vis atsiranda butent in kamane.lt? Kodel kitur arba ju apskritai nera, arba -- jei pasirodo, buna sunku menka gruda istraukti is tonos-vandenyno nusikalbejimo pelu?

taip 2009-12-04

Kaip idomu skaityti. Nors abi parodas maciau, visai nepagalvojau, kad jas galima susieti. Abi parodos buvo idomios, ir labai skirtingos nuo lietuvaiciu menu. Kazi, ar patys Lietuvos menininkai ta junta? Is tiesu abiejose buvo GYVENIMAS.

zose 2009-12-04

Na, stai, kokia rimta jauna rasytoja. Lakoniskas tekstas, jautrus poziuris. Gera galvele. Malonu, kad ir VDu pagaliau atsiranda sugebanciu rasyti apie daile. Sekmes linkiu siai merginai. Ir dar, noretusi, kad gera pradzia neliktu vien sitas darbelis.

Rašyti savo komentarą
*
*