Rašyti savo komentarą


maximai-ui 2009-11-05

Visas tautinis burbejimas sudetas is tas septyvias eilutes. Pavydas, nepasirenkinimas. Priminsiu, kad gali ir negyventi toje maxima LT, galimybes dabar placios, vaziuok kitur. Svarbiausia, kad tokiu kaip Tamsta cia nepasigesime. Del surmulio ir vyno tai reikia dziaugtis, kad dar esat vaisinamas, nors ir nepelnytai. Buna tokios Sfinkso parodos Viesojoje bibliotekoje. O ten tai orkestrai, o ten tai dedes tetas kirkina, ir meno ten nera. Ten "kaimokapela LT", tik ant tokiu niekas neburba.Trecias dalykas, nereikia vadovautis vien Kaunadieniu ir atsitiktine zurnaliste, kuri gali / turiir apie MX ir apie tekstile rasyti. Dziaukimes ir dekokim, kad yra zmoniu, galinciu atlikti tokius didziulius ir pasauly ant bangos esancius renginius.

apie maxima 2009-11-04

Siandien maciau kazkur taikliai pasakyta, kad bienales parodu atidarymas primine supermarketo ispardavima. manau, kad tiksliai pasakyta ir labai atliepia organizatoriu tikslams. Muge, turgus, klegesys, siuvykla, daug surmulio, daug reklamos, daug marinuotu agurku ir vyno. toks supermarketinis tusas. gero popso doze. Meno, kaip suprantu, cia niekas ir nesieke, tai ir atsiliepimais turetubuti patenkinti. kadangi valstybes politika orientuota irgi i popsa, visiskai naturalu, kad toks tuuusas vel gavo 3 metams garantuota biudzeto finansavima. Viskas yra savo vietoje, svarbiausia visa tai pazinti ir nebesijaudinti. Juk gyvename in maxima LT.

text 2009-11-04

Va tokie mes esam - nuolat klykiam, kad Kaune niekas nevyksta, o kai pagaliau ivyksta, tada pizoniskai ignoruojam arba py...davojam.

jaruda 2009-10-31

Man tai sis renginys su textile vardu buvo kaip koks prasiblaskymas tarp klubu ir kaviniu. Tikrai neieskojau ten meno ar ko panasaus. Ejau-praejau ir ----------------nelieskit. nemanau, kad apie tai reiketu kaip nors rimtai kalbeti. Lygiai kaip ir apie tai, kad pvz, vienoje kavineje man steikas yra skanesnis, o kitoje -- su kremzlemishappy. Problema tik ta, kad kita karta eisiu ten, kur steikas buvo skanesnis.

Rašyti savo komentarą
*
*