Rašyti savo komentarą


zigmutis 2009-10-08

Blokuoti ar uzdaryti sau nepatinkancius komentarus (tarp kitko -- Kaune tai paskutiniais metais daro ir Kaunas jazz) -- visiskai nelygis. Tai is esmes rodo baime ir drebejima del pinigu kitiems metams. Saziningiausia butu ekspertuoti siuos metus. Kaip ir kasmet -- siuos metus, o ne kitu metu svajones/pasakas. Tokiu atveju in LT butu laabai daaug pinigu profesionaliam menui. Betgi sitoj srity niekas kol kas nesisaudo. Todel cia tikima pasakomis.

normalus klausimas 2009-10-06

Dar idomiau, kodel Auros sokio festivalis, pirmomis dienomis gaves sooooooooooooooooooooociai kritikos, i fest. pabaiga savo saite uzdare nuomoniu/komentaru puslapi (arba as apakau, ir nieko nebematau). Siulau kamane.lt padaryti medziaga is to, kaip kasmet, kai tik gauna kritikos Auros festivalis uzgesina savo komentaru puslapi. Ar galima tai vadinti demokratisku reiskiniu? Ar sis festivalis toks silpnas, kad bijo nuomoniu? Ar jam apskritai patinka stalino-fiureio rezimas, kai sdypsausi tik tada, kai VISI SU MANIM? O jeigu kas turi savo nuomone? Juos jau saudyti, uzciaupti? Ir kita tema: kodel tai yra SOKIO FESTIVALIS? Ar nelaikas jam keisti savo pavadinima?

nini 2009-10-06

Idomu, ka si ziurove butu sakiusi po gorilisko ispanu spektaklio? o del atsakomybes uz spekuliavima savizudybes tema tikrai atsako net ne dalyviai ir tikrai ne ziurovai, o pirmiausia fest. organizatoriai, jeigu jie suvokia, kokia siatuacija Lietuvoje.

nieko sau 2009-10-05

Nieko sau. Jeigu žiūrovį įžiūrėjo ką nors teigiamo spektaklyje ir parašė tai ar ji kalta, kad spektaklis reklamuoja savižudybes?

buvau 2009-10-04

Šis gyvas atsiliepimas yra idomus, bet as irgi buvau tame vakare. Ir ne tik tame. Sutinku, kad sveicaru projekte buvo labai nuosirdziu momentu. Nors man tas vakaras prailgo. Jis mane zeide savizudybes aliuziju spekuliavimu. Gal net reklama. Bijau, kad keliems simtam susirinkusiu labai jaunu zmoniu (VDU sale buvo toli grazu nepilna) toks savizudybes variantu lengvumas neiseis i nauda. Apie sokio mena isvis tyliu. Manau, kad ten ne jam buvo skirtas vakaras. ir aplamai sitas festivalis nezinau kaip turi vadintis, bet jau seniai jam nebetinka sokio teatro vardas. Todel darau isvada, kad sita ziuroves emocinis pasazas yra nenaudingas. Bijau pasakyti zalingas, bet kazkas panausaus.

Rašyti savo komentarą
*
*