Rašyti savo komentarą


Aras 2009-08-18

Knyga kazkur yra - ir tai yra gerai, bet jau toli, ne visiems pasiekiama. Neprosal butu ir su zmonemis dabar pasikelbeti. Kaip sakoma -- gyvai>. Supraskite, jau XXI amzius, nebeturime laiko sedeti biblioteku skaityklose. Dabar patogiau protingai bendrauti kasdien (tiems, kam to reikia, aisku) -- laiko begancio akivaizdoje. Man pasirode, kad kamane.lt tuoir issiskiria, kad kartas nuo karto pakviecia tokiam -- operatyviam bendravimui esminemis temomis.

Arui 2009-08-18

Tai kad jau seniai knyga tokia jos yra: M. K. Ciurlionis: tarp simbolistu ir modernistu".

Aras 2009-08-18

Tekstas idomus, solidus. Ypac idomu skaityti Weiso ir Ciurlionio kurybos paraleles. Gaila, kad ju tikrai mazai. Juk tekst pavadinimas akcentuoja Ciurlioni ir jo amzininkus. Siulyciau autorei pratesti sia tema ir parasyti daugiau straipsniu apie Ciurlionio ir jo amzininku (ne tik Weisu) kurybos paraleles. Juk tai buvo ypatingas laikas ir ypatingos asmenybes tada kure aplinkiniuose krastuose, kurie Lietuva zinojo tik del Ciurlionio.

to bolekas 2009-08-14

Na, lenkai Jums pasakytu kitaiphappy)))))

bolekas 2009-08-14

Del skonio nesigincijama, bet man ponios Weiss kuryba net geresne uz Weiss'o, ypac puikus jos "Dirbtuves Krokuvoje interjeras", ir peizazas nuotaikingas, o Weiss'o darbai netolygus, sausoki ir iki Ciurlionio jam toli toli...

galvoju 2009-08-14

jeigu kasmet bent vienas toks isimintinas, placiai nuskambantis sujudimas rimtosios tapybos, skulpturos, grafikos kitu profmenu labui butu surengiamas Lietuvoje (ir nebutinai Vilniuje) -- butu jau neblogai. Bent vaikai nepamirstu, kad yra menas ne vien sisioti ant pirstu ir jais piesti ant sienos.

LT 2009-08-14

Daug naudingos, rimtos informacijos dailes studentams -- tai edukacishkai naudinga, bet noretusi daugiau paraleliu , daugiau gyvumo ir skaitytojui. Siaip ar taip, tokiu rimtu tekstu apie daile pastaruoju metu nedaznai rasi spaudoje, o tokios ilgalaikes kurybos galerijose -- apskritai badas. Si vasara tikrai buvo neeiline. Ypac Vilniuje.

traku pakrastys 2009-08-13

Weisas man labiau patinka uz Weisiene, o paraleles su MKCiurlioniu labao idomios. Apie ekspozicija: sutinku, kad turinys tikrai juvelyriskai atrinktas, o pati paroda puikiai sukomponuota. Trecia, ka norejau pasakyti -- malonu, kad Rasa A. grizta i recenzavima.

Rašyti savo komentarą
*
*