Rašyti savo komentarą


ehm 2009-08-14

Jeigu dazniau pasitaikytu paskaityti tokiu gyvu ir suprantamu diskusiju, gal ir as pradeciau vartyti shiuolaikines lietuviu poezijos knygas. Kas zino. Krize gi visus pakeichia.

Jonas 2009-08-07

Man irgi patiko, aiškiai surašyta, su savom mintim gali lyginti. Tikiuosi, Žirklionis dirbs ir toliau.

rasantysis 2009-08-06

Is esmes patiko si diskusija, kuri kaip galima nujausti yra destytojo ir studenciu diskusija. Jeigu taip -- pagarba ir destytojui ir studentems. Senokai neprisimenu, kad butu taip sveikai -- protingai, kritiskai ir su jumoru diskutujama apie siuolaikine literatura. Apie kiekviena autoriu radau sau artimu minciu. Tik V.Braziunas man atrode pergirtas. Nors nevisada. Zodziu viskas gerai. teskit, jei ir mane isvanosit -- turbut nepyksiu, nes pasidare idomu.

viza 2009-08-03

Jauni, issilavine, atsipalaidave, protingi ir nugaros nelenkiantys. kandus, bet atsakingi. malonu skaityti. Savikritiski ir vienas kitam nepataikaujantys -- tai dar idomiau. Pirmyn. Po sio teksto pakilo noras pavartyti ir nominuotuju knygas. R.Stankeviciu jau skaiciau -- jis prikele man nora grizti prie liet poezijos gal po kokiu 15 metu. Todel del Stankeviciaus su M.Grigaiciu didziai nesutinku. Jis man pasirode kaip reta siais laikais gilus, dvelkiantis iskentetu ir atsakingu tragizmu. Jis mane itikino, kad neblefuoja.

memel 2009-08-03

Nejaugi Lietuvoje atsigauna neklanine literaturos kritika? Sirdis dziaugiasi! Laukiu nauju Zirklionio tekstuhappy

Rašyti savo komentarą
*
*