Rašyti savo komentarą


:) 2009-07-25

Jeigu butu architektams leista kurti miesto gerove, seniai gyventume Europoje ir jaustumems, kad gyvenam ten, o kol kas gyvename Kaune, apie kuri zino tik musu bobueshappy

zylezyle 2009-07-19

......fu -- "rimcisudio", turejo buti - rimciausio, pirstukai susipainiojo... Atleiskite....

zyle 2009-07-19

Lyginant su tuo, kas spaudoje publikuojama dabar "meno " var du, visi tekstai apie architektura yra verti didziausio demesio ir rimcisudio vertinimo.

paprastai 2009-07-19

Kaunas ,kuriam gali pavydeti kiti miestai, Santakos paske turi abieju didziausiu Lietuvos upiu santaka su visai galimais pliazais. I Nemuna ir Santakoje yra smelio papludimys, i Neri "nidiskas" smelis daugiau klajoja nuo Vilijampoles, kurios teritorija jau ispardavinejama, nors zmonems is to -- kol kas -- nulis. Bet aisku, kad ir |Nemuno papludimys Santakoje ne zmonems pritakyta, nes tuo Kauno valdzia net nebando rupintis. Jeigu ta valdzia turetu bent min proto, tokiame -- gamtos gatavai irengtame pliaze reiketu tik persirengimo budeles pastatyti, na bet jie verciasi daug pelningesniais verslais -- stato milijoninius plastkinius tualetus prie Kauno pilies, o kad ten besidarbuojantiems nebutu liudna, staigiai - - uz koki 100 ar 200 tukstanciu sumeta dar ir varganus koncertus Karaliaus Mindaugo vardu. Jiems jau nebesvarbu, kieno vardu plesikauti, svarbu -- ir toliau testi savo darba. Isvada: Kaune jokios finansines krizes nera , ypac kulturos srityje. Jeigu kas yra varoma snemokamu atostogu, jeigu kam is dirbanciuju mazinamas atlyginimas, vienntele iseitis -- kreiptis i STT, arna i Prezidente.

jonas 2009-07-18

Klausykite, as cia nevisai i tema, bet kadangi baisiai karsta ir norisi maudytis, tai klausimas toks, o ko gi Kaune reiktu, kad "atsivertume i vandeni" ne tik fasadais ir kavinemis, bet paprasciausiai kur nors centre ar senamiestyje atsirastu pliazas miestieciu maudynems? Elementarus: siek tiek smelio, priejimas prie vandens, pora persirengimo budeliu...Juk Nemunas pas mus vis dar svarus!

zigmutis 2009-07-16

Ilga kaip simtmeciai diena ta musu Arenos statyba. Jeigu bus dar ir grazi, miesto prestiza pakels -- pamirsime sita statybu serijala.

Rašyti savo komentarą
*
*