Rašyti savo komentarą


laukiu 2009-07-09

Jau gerai butu is nauju -- maistingu tekstu isvysti... Smalsu be galo...

zyle 2009-07-01

Tie mazuciai maluneliai juros galybeje ir tas akmens monumentas trapumo akivaizdoje -- lllllaaaabai tikslus siuolaikine slietuvos literaturos konflikto isreiskimas. Va, dabar rasau sita komenta ir is LTV ekrano muilo operu aktorius R.bagdzevicius staugia i ausi, kaip as turiu klykti Lietu vos varda. Siam vardui esu stipri ir be muilo operu herojaus. Bet ar jis tai supras?

sigute 2009-07-01

Man idomu, kodel tiems sovietiniams senukams (tarp ju yra daug gerbiamu zmoniu) , blogiausiems senukams taip nesinori kurybiskai - laisvai kvepuoti? Kodel jie saukiasi opozicijos? Kodel jie nenori plaukti laisvai, bendrauti, gincytis, dalintis patirtimi etc? Kazkokia liguista paslaptis. Kitaip galvojant -- viskas atrodo taip paprasta.

beee 2009-06-19

Nu saunuoliai studentai, judruoliai, tik neturekit iliuziju, kad Jusu kas nors klausys. Ne tie laikai.

jetik 2009-06-17

Teisingai perspejo kamane -- kad tik uzmoju garas neisgaruotu, nes pradetas rimtas darbas, kuri reikes i rtesti, vien garsiai pradeti neuztenka. Kas zino, gal tas "Zirklionis" issivynios i pagarbos verta jaunosios bangos srauta. Linkiu jaunuciams islgalaikes, dideles kantrybes ir daug darbo, nervu bei atsakomybes pareikalausiancios sekmes. Mums viesiems to reikia -- i rrasantiems, ir skaitantiems.

N 2009-06-17

teisingas straipsnis blunk

Nuo balos krasto 2009-06-16

Tikrai, jeigu jau jaunimas -- kuriantys ir vertinantys neprabils, tai kas tada -- troleibusu vairuotojai turetu protestuoti pries grafomanija? Knygynai uzversti makulaturos, perki perki ir meti ir ismeti. Kazkas kazkada juk turi keistis. Tiems dedems ir tetoms, kurie iprato "kurti" pagal valstybines dotacijas jau seniai ne literaturos ambicijos rupi. Jaunimas turi sakotis pacia geriausia prasme. Skandalus kelti, uzpelkejusia bala judinti. Svarbu neperlenkti lazdos, bet skersvejai Liet. literaturoje jau oi, kaip butini. Linkiu tik sekmes .

beee 2009-06-16

Kaip kitaip pasirasys, jeigu ten visa kompanija..... Bent as taip suprantu, kad tai kolektyvinis darbas. Idomu, bus laukti tesinio.

thumbs up 2009-06-16

Puikumėlis! Kodėl niekas nepasirašo? Ko bijo ta drąsioji jaunuomenė?

Rašyti savo komentarą
*
*