Rašyti savo komentarą


technikasLT 2009-05-05

Po kamane.lt braidzioju vidutiniskai 1-2 kartus per savaite. Dazniau tiesiog neistaikau laiko. Kol kas nieko neradau svarbesnio, del ko cia noreciau buti. Jeigu laukiat liaupsiu -- nebus. Nemoku.

Gedas 2009-05-02

Prie tokios ilgalaikiu poziuriu ATOMINES visu architektu naudai skirtos E.MIliuno kalbos, kuria labai tiksliai provokavo V.Saviciunaite, kaip ir beprasmishka ka tai pridurti. Tai yra atvejis, kai ma geriau klausytis.

andre 2009-04-27

Architektai uzganedinti Simo pamintijimu. Dekavojamehappy

Astra 2009-04-22

Dziaugiuosi per placiai paskleista interviu su E.Miliunu atradusi Jusu nuostabu tinklapi. Man tai yra tai, ko siandien ziniasklaidoje labai truksta. Malonu susipazinti. Sekmes Jums.

svajone 2009-04-20

Jeigu kiekvienas kurejas -- bet kurios srities, savo darba suprastu taip rimtai, kaip pasaukima -- musu valstybe klestetu ir pasaulis butu daug turtingesnis, laimingesnis, ir zmones butu daug tobulesni.

to Vardas 2009-04-17

Gal Kamane istryne Eksperto pasisakyma, bet as jo cia nerandu. Nei protingo nei kvailohappy

vardas 2009-04-15

Miliuno apmastymai zymiai idomesni, ir prasmingesni negu vis ta pati kartojancio visazinio "eksperto" k..

Aurimas 2009-04-12

Gražios Eugenijaus mintys apie architektūrą ir su dauguma iš jų sutinku, tik neišeina pritarti mintims apie laikinumą ir architektūros "amžinumą". Kodėl neigiama besikeičianti ar laikina architektūra, juo labiau, kad šiais laikais, kai pagaliau pradedame suvokti, kad svarbus yra galvoti ne tik kaip ir iš ko bus statomas pastatas, kas ir kaip jį naudos, keisis ar ne jo paskirtis, bet pagaliau atsiranda ir mintis, o kas bus su statiniu ir jo medžiagos, kai jis taps nebereikalingu. Gamtoje viskas veikia uždarame rate ir sėkmingai iš vieno pavidalo virst kitu, taip ir pastatas bei jo medžiagos atėjus laikui turi pakeisti savo būvį, bet kaip ... ar tiesiog sutrinamos į dulkes, kurios lieja pamatą kitam pastatui ar tos dalys ir medžiagos gali sulaukti naujo gyvenimo, naujame pastate arba kitame (netikėtame) kontekste. Visgi manau, kad architektūros virsmo idėja irgi yra labai svarbi.

kita karta 2009-04-10

Sveikinu gerb.E.Miliuna su artejanciomis Velykomis ir su Gyvenimu! Buvusi studente.

ernestas 2009-04-09

Smagios kurejo mintys. Jis tikras

Svaja 2009-04-08

Nzn, ar cia galima komentaruose ka pridurti, bet tai, ka perskaiciau, yra ILGAM NEPAREPIAMA.

Ausrius 2009-04-08

Ilgai skaiciau, ko siais laikais beveik nepasitaiko. Buvo tikrai idomu ir gera suprasti tai, apie kakartais net negalvojai. Manau, kad sis tekstas bus labai skaitomas, bet labai nekomentuojamas.Miliunas pasake daug dalyku,kurie labailabai nepelningi jo kolegoms kai kuriems.Bet tarp ju yra, kurie tiesiog dievina Miliuna, tik bijo garsiai pasakyti.Visais atvejais negaliu nepasidziaugti, kadsiais nukvailejimo laikais dar daromi tokie poklabiai-interviu.

evaldas 2009-04-08

Ismintingo zmogaus ismintinga kalba. Malonu ir naudinga buvo skaityti. Aciu.

Zyle 2009-04-07

O cia man jau idomiau....

Rašyti savo komentarą
*
*