Rašyti savo komentarą


faktas 2009-01-18

Kai miesto biudzetas zemiau keliu, ciniska savivaldybei svajoti apie naujus rumus. Isvaikius 50 proc supelijsusiu dykinetoju, ir senojo pastato uztektu per akis. Dar dali galetu nuomoti ir is nuomos issilaikyti.

vilijampolietis 2009-01-05

Puiku, kad pagaliau atsigrezta i Vilijampole, ypac artimaja senamieciui. Tokios nuostabios vietos - Nemunas/Neris, netoliese - senamiestis, o iki siol vien siupsynai zelia ir bomzynai stukso. Gal bent per tokia - oficialiaja linija - sia teritorija butu galima paversti civilizuota, miestietiska, ptrauklia zona. Ir kuo greiciau, tuo geriau!

Dalius 2009-01-03

Labai pagirtina, kad pagaliau bus civilizuotas desinysis neries ir santakos krantas.A uksine vieta, o tokios klaikios dykros iki siol. Gaila, kad tik Karalius neperlipa per savo ambicijas. Jeigu projektas ne jo -- tai ir blogas...

petia 2008-12-31

Brastos versija idomi, bet ar atsiras norinciu dabar ten ivestuoti? Reikia tureti l.daug piniguciu, kad rizikuotum, nors ramybes poziuriu Kuano miesto centre surasti tokia antra tylos zona sunku isivaizduoti. Svarbu, kad neuzsisauktu kainu, baisesniu uz Santakos parko kainas. Visur turi buti kokybes, laiko kaprizu ir kainos santykio harmonija.

zyle 2008-12-31

Kauno savivaldybe siulau palikti savo vietoje , arba istremti i Kauno tvirtoves fortus, kur maziems vaikams nutraukineja kojas. Daugiau si kompanija nenusipelne. Desinysis Neries krantas ties Senamiesciu -- Brastos g. kvartalas turi buti stebimas pro padidinama stikla. Dabar pasiulymai tikrai idomus, kartais net originalus. tik svarbu, kad jie virstu tikrove.

Rašyti savo komentarą
*
*