Rašyti savo komentarą


tam, kuris dukardu 2008-07-06

Kuo? Prasom konkretumo, tada gal ir patikesim happy

dukardu 2008-07-06

o dievai, kokia profaniška rašliava!

student 2008-07-01

Ale progresyvios senutes cia renkasi pasirodo ! Puikumelis... Maniau, kad tik mano karta...

senute 2008-07-01

Niekada gyvenime neismainyciau geros knygos i kompiuteri, bet tureti ji ir moketi naudotis, tiesiog butinybe. Manau, kad vis daugiau zmoniu skaito Kamane, nes cia ir straipsniai geri, ir savo nuomone issakyti galima. Labai pritariu straipsnio autoriui, ka parase viskas tiesa, o del kritikos, tai ji galetu buti ir astresne, nes per savo ilga amzeli jau tiek girdejau visokiu svaiciojimu apie tai, kad neva, kritikai patys nieko negali sukurti, uztat kritikuoja..kad jie turi tarnauti menininkui ir t.t. Tokios snekos jau net ne kompleksai, o protinis atsilikimas, tiesiog gega klausytis. Taikli, argumentuota kritika reikalinga kaip oras, be jos uzdustume savo paciu susireiksminime, nebutu jokios pazangos. Kalbu ne vien apie poezija, bet ir apie kitas meno sritis. Tiems, kurie vis dar mano, kad menininkas aukstene butybe uz kritika, noreciau priminti, kad gera recenzija apie meno kurini taip pat yra kuryba, o kritikai dazniausiai patys neraso eilerasciu, nepiesia ar netapo todel, kad yra savikritiskesni, giliau uz kitus suvokia atsakomybe uz paviesinta visuomenei kurini ir supranta, kad vidutinisku menu, grafomanisku skaitalu konteineris seniai perpildytas.

nemo 2008-07-01

Gaila, kad gal daugiau kaip puse rasytoju neperskaitys sito teksto, nes jie tiesiog nesinaudoja kompiuteriais. Ir kazkodel tuo didziuojasi. Tai pati konservatyviausia kasta is visu menininku. Visiska stagnacija, todel ir problemos tokios stagnatoriskos.

9252 2008-06-30

Puikus straipsnis! Poezija ne pati megstamiausia mano sporto saka, bet supratau, ka nori pasakyti savo kritika autorius ir su ja sutinku. O kritiko apibrezimas irgi vertas plojimu - aiskiai ir labai teisingai nusakyta, koks turetu buti idealus rysys tarp menininko ir kritiko. Kazlauskaite ne vienintele isivaizduojanti, kad kritikas - tai menininko tarnas. Tokio pobudzio kompleksai islenda pas daugeli menininku. Reikia tiketis, kad situacija keiciasi.

skaitau 2008-06-29

Geriausia revoliuscija yra kylanti is vidaus, is vidinio poreikio. Tai, kad Kauno rasytojai kazka jau suprato ir nebebijo apie tai kalbeti garsiai, yra didele pazanga. Tiktai kazkas atsitiko, gal kada ir vaisiu duos.

Rašyti savo komentarą
*
*