Rašyti savo komentarą


Kaune 2017-02-27

prekybos centru daugiau nei reikia, todel stoties priedangoje statyti dar viena - grynas pinigu svaistymas.Matyt,kad ju yra per daug, o proto per mazai.

senis 2017-02-27

Tikriausiai čia komentuoja statybini nkai ir arkitektai, nes kalba apie reikalingumą ir modernumą. Bet stotis čia tik parduotuvės, kuri valdo investicijas, priedanga. Paklauskit autobusų vairuotojų, ar stotis jiems patogesnė, Viską valdo prekyba, ji ir nusprendžia prie kokios paskirties pastato dabar prisiklijuoti. Viena diena prie Kauno audinių, kita prie stoties, trečia prie Tulpės. O valdžia tik renka mokestėlius, oficialiai ir ne.

Jei statomas  2017-02-26

funkcinis pastatas,pirmiausiai reikia galvoti apie jo reikalinguma.Kaune pakako senosios stoties, o pinigu labai truksta moderno remontui, kuris nors ir varganai atrodo,bet tikrai stoves ilgiau uz naujaja stoti. Bet remontui pinigu vis nera, o naujiems nebutiniems statiniams atsiranda...

O 2017-02-25

Man straipsnis nepatiko. Ir ne dėl to, kad negiria stoties, o dėl to, jog nepateikia senumo- modernumo analizės. Galėtų autorius straipsnį papildyti nuomone apie tai, kas atsilikėliško (apart krautuvės įtraukimo į stotį) yra šioje stotyje ir kokia gi galėtų būti avangardinė jos versija. Būtų labai įdomu.

a 2017-02-25

dėl stoties nežinau, bet straipsnis patiko. žvilgsnis negrįstas einamaisiais lozungais.

Naujas 2017-02-25

dar nereiskia geresnis ir grazesnis.Tokiu beveidziu monstru pilni miestai.

to Neaiskaus 2017-02-24

Na ,kai kam, matyt, ir senos sulopytos kojinės mielos,gaila išmesti.

Neaiskaus 2017-02-24

plauko slampinejanciu naujoj stoty dar daugiau.O senaja galima buvo paremontuoti,keliaiviai buvo po stogu,buvo ir suoliukai, o norintieji galejo laukti pastate. Stotyje neikada nebuvo daug keleiviu,todel jos pilnai pakako.Saligatviu remontas pigesnis uz nauja pastata.

Uzjauciu, 2017-02-24

jei tokio lygio orkestro negalite pasiklausyti normalioje saleje.O net jei jis ir nesiruosia atvaziuoti,tai ar vien del jo reikia naujos sales?Tokio pasaulinio lygio atlikeju atvaziuoja daznai,bet sales vis tiek nebuna perpildytos.

Metai 2017-02-24

Tai kodėl į Kauną vis dar neatvyko,pavyzdžiui, San Francisco Symphony Orchestra?

Metai,Linui 2017-02-24

O taip,senosios stoties vaizas buvo puikus-apsmurgę kioskai,aptrupėję šaligatviai, lietus ar sniegas ant galvos laukiantiems autobusų perone,aplink slampinėjantys neaiškių kėslų turintys veikėjai... Ir specifinio kvapo prisismelkusi senoji stotis....

Linas 2017-02-24

Naujoji stotis buvo reikalinga tiems,kurie niekada nevazineja autobusais,todel ir nezinojo, kad senoji buvo daug patogesne ir patrauklesne.

Meta 2017-02-24

Si nauja stotis greiciausiai buvo stgatoma,nes reikejo dar vieno prekybos centro.Senoji stotis pilnai tenkino keleivius,laukimo sale budavo apytuste, o vaizdas puikus,stoteles patogios,salia parduotuveles,kavines.Vietoj naujos stoties geriau butu paremontave senaja architektura, i kuria daznai gaila ziureti. Nesuprantu to pinigu taskymo nebutiniems reikalams...Dabar dar statys koncertu sale,kai tos sales ir taip nebuna uzpildytos,geru koncertu saliu Kaune tikrai uztenka!!!!!!!

nr 2017-02-24

Kas čia per Vekšės miestas? Viakšio (Växjö)!

Rašyti savo komentarą
*
*