Rašyti savo komentarą


to vuntux 2008-11-14

Yra racijos. Ne toks jau ir emocingas esat, kokiu is tikruju galima pavirst stebint siuo metu vykstanti aukstojo mokslo kracha ne tiek gal Kaune, kiek visoj Lietuvoj. Galima ir visai pratrukt, ir juodai keiktis imt, bet kas is to-o, kas is to-o. Kaip Kurto Vonneguto knygos "Skerdykla Nr.5" veikejas vis sako: "nieko nepadarysi". Tad niekas nieko kolkas ir nedaro. Jums lengviau "is sono" sakyt, o lietuviai gi pesimistu tauta, pati save naikinanti, o kritikos irgi nemegstanti, ypac savo atzvilgiu. Na va, ir as isitraukiau i sita beveik postmodernu komentarini kurini happy Nieko nepadarysi.

vuntux 2008-11-14

"vaje" - dar vienas nieko nepasakes ats. Prie kavos su malonumu papasakociau ne vien apie antikos, bet ir postmod. rasymo, interpretavimo vingrybes, tik per toli nuo Kauno esu. Atsitiktinai cia uzkibau smalsaudamas, kas vyksta to miesto kult. gyvenime. Jis gan gyvas. O matant tokius rasinelius nebutu, kuo stebetis, jei jie butu savo vietoje (pvz., prie saviraiskos bandymu) ir jei nematyciau, kad cia - magistranto darbas. Jei tai butu, pvz., koks vyresniuju klasiu moksleiviu kurybiniu rasiniu konkursas, sakyciau "puiku". Dabar ne vienas iskalbingesnis ir platesnio poziurio moksleivis tokio lygio darbelius pranoktu. Vien Debatu dalyviai kokia iskalba pasizymi. Ka jam ar jai siulytumet veikt siekiant ateity magistro vardo? Ar tik ne kaip daugeliui, vaziuot kitur ieskot savo laimes? Tokie, beje, dazniausiai ir pabega, matom mes juos cia ir dziaugiames. Jei ir sugrizta, dazniausiai visa galva praauge kolegas buna, sunkiai adaptuojasi, daznai neatlaike vel pabega. Cia ne linksma, o, sakyciau, labai liudna liet. aukstojo mokslo ir ji pabaigusiu specialistu beda. Magistrantams (visiems, be isimciu) ir ju destytojams reiketu tik priminti, kad ju dabartinis kelias yra laiptelis i moksline veikla, jei jau toki pasirinko neatsitiktinai, nesuklyde ir ne vien "del popieros". Juk pas jus dar mokesciu moketojai tokius dazniausiai islaiko. O del menotyros, neismanau, bet kaip kazkas jau komentaruose paminejo anksciau, tikrai cia kvepia minetuoju "bulkuciu" kepimo variantu... Kamane cia niekuo deta, jai truksta rasiniu, viskas OK. Atleiskit uz svepla rasytine kalba, emocinga didaktika ir, turbut, visiska zvilgsnio is sono neitikima vietiniu interesu arimuose.

vaje 2008-11-14

Sprendziant is komentaro teksto, Jus, Vuntai, apskritai nezinote, kas yra rasymo stiliushappy

vuntai 2008-11-12

cia ir yra beveik jones minetas stiliushappy)) nors ir is kitos srities esu, lyg tai dar si ta suvokiu rasyme, menas nera kazkoks isskirtinis reiskinys, kurio profesionaliai percepcijai uztektu stai tokiu rasineliu. literatura irgi yra menas, bet jei apie ja rasytumem tokiu poetisku, literaturiniu stilium, niekas nepublikuotu... nesu piktai nusiteikes, nera jokio noro cia gincytis, bet argi neakivaizdu, jog tokiems rasineliams vieta nebent svetaineje Rasyk. ten gal susilauktu pasisekimo... o del "galeciau", tai pralinksminot, labai stereotipinis atsakymas i svelnia kritika

jone 2008-11-12

Apgailestauju, kad nepagavote esmes. Pirma paroda paziurekite, paskui suprasite, kas isprovokavo toki rasymo buda. Koks menas, toks ir rasymas. Argi apie popsa reikia rasyti antikos poemu stiliumi?

to vuntai 2008-11-11

jo-jo-jo, ir as galeciau, jeigu galeciau, jeigu mano galejima kas nors galetu paimti, kad tas galejimas, ka nors galetu pasakyti....

vuntai 2008-11-11

tratata... ka bepridursi. Nors pagal studentu amziu jau galeciau but beveik seniu laikomas, bet dar prisimenu, kad tokio tipo rasymais studentaudami nuobodziu paskaitu metu uzsiimdavom, primargindavom sasiuviniu parastes panasiais fantastiskais sedevrais kartu su piesineliais... Galgi klaida padarem su grupiokais, kad nepublikavom?..

jep 2008-11-11

Na, ci atai pokstas! Bandau suvirskinti.................. happyhappyhappy

Rašyti savo komentarą
*
*