Rašyti savo komentarą


balius 2008-11-06

Visiskai pritariu "to laukiu": teatro Kaune nebeliko, o tas makabriskas shokis apie pantomimos lentele primena laisvo elgesio paneles shokius aplink striptizo kuola. Savivaldybes nutarimas finansuoti neveikianti teatra yra tik politne pornografija. Balius maro metu.

to laukiu 2008-11-03

... apie koki teatra? Kaip meno ar kaip verslo rusi pageidaujate straipsniu? Teatras Kaune klaikiai atsiliko nuo kitu menu. Liko tik vaidinimai remejams, pardavejoms ir restoranu publikai. Teatras Kaune kaip menas -- jau istoriku rupestis, o verslo klausimai sitame saite -- kaip ir ne prie ko. Seniai taip galvojau ir dabar tik dar labiau isitikinau, kad ir menotyrininkai negali idomiai parasyti apie tuscia vieta. O Kauno teatras visose, jeigu neklystu net septyniose savo patalpose su tiek pat skirtingu iskabu (na, ten valstybinis, kamerinis, sokio ir t.t.) yra lygiai tokia vieta api e ka nera ka rasyti. Vat idomesne butu tema, jei kas parasytu apie Kauno savivaldybes uzmoji staiga is viso miesto gyventoju kisenes finansuoti teatra, kurio realiai nebera mazne desimtmetis. Savivaldybe is miesto biudzeto nutare FINANSUOTI ISKABA, po kuria kazkada veike pantomimos teatras. Smagi butu istorija su kriminaliniu kvapeliuhappyhappyhappyhappy

laukiu 2008-10-30

Oooooooooooooooooooooooooooooo, kad taip is esmes kas nors ir apie teatra parasytu... Vida,a?

be 2008-10-30

rasydama "abstrakcia", turejau omeny taip pasivadinusi anonima happy

pagyre 2008-10-29

galima komentuoti visaip , taciau jei menotyrininke pagyre vadinasi tuo reikia tketi. man visai idomus tapytojos darbai. o su abstakcijom juos lyginti gal netinka. paziurejau ir kamaneje menininke ideta, vadinasijos kuryba gera.

be 2008-10-29

Paskaiciau, parasyta laaabai vaizdingai! Nepavydziu nei vienai, nei kitai. Moterys Kaune - jega! O Kosinskaites menas..kaip cia pasakius, gal patikslinciau "abstrakcia " ir pasakyciau, kad pavojingai balansuoja ant salono ribos.

2 ai 2008-10-28

Ai, nepavydekit: nei tapantiems , nei rasantiems. Geriau ka nors asmeniskai sukurkit, kad butu galima ir Jumis zavetis happy.................................................................................

ai 2008-10-28

Jeigu pataikyciau -- drambli nusauciau, jeigu pavyciau -- zuikiui morka i subinyte istatyciau, jeigu sugebeciau -- buciau menininkas, o jeigu isdrysciau -- tapciau seimo nariu. Neissipildziusiu svajoniu, nenugaletu kompleksu lavinos skandina Lietuva. ir tai yra musu istorines patirties klaida.

abstrakcia 2008-10-28

Nzn, nzn, viskas cia labai grazu pas ta Migle, bet man labai jau saloniska. jeigu mokeciau piesti zmogu, tokiu sedevru pritapyciau po 10 per diena.

pritariu 2008-10-28

Tikrai issiskirianti is kitu si tapytoja, todel ji traukia , yra idomi. Kitu paveikslus pamatai ir pamirsti, supainioji su dar kitais. Kosinskaites su niekuo nesumaisysi. Ir tikrai teisngai, taikliai apie tai parasyta.

taip, 2008-10-27

Labai graziai aprasyta.

Rašyti savo komentarą
*
*