Rašyti savo komentarą


buhalt 2007-12-05

Vaitkui irgi reikia gyvent.

oho 2007-10-14

Netycia uzbridau Google, kad sitam vaidinimui 2 aktoriai plius vaitkus Ministerija skyre 35 tukst. litu. Jeigu neklystu, tai stipriai kvepia paraku. Kaip gi gali netrukti menui pinigu?

tas pats Vilnius 2007-10-08

labai 'issamus' ir 'protingas' pastebejimas.

aha 2007-10-08

aha!

zyle 2007-10-06

Malonu skaityti kritika-per-humora. Nekvailam esme aiski, bet ejimas lengvas ir neprakaituotas. Tarp kitko, gal taip nebuciau sudejusi, bet jauciausi panasiai spektaklio metu.

burtininkas 2007-10-05

Maloniai keista, kad jusu komentarai pradejo veikti be lobaciovienes burtu. Gal cia gimtadienio proga?

Osvaldas 2007-10-04

Garbus kolega, neinterpretuokite visko pernelyg tiesmukai. Juk pasakymas "Viskas daroma dėl pinigų" dar nereiškia, kad "viskas daroma vien tik dėl pinigų". Menas be idėjos, tai kaip ir plikas ežiukas - jie abu be ateities. Bet kad ir koks idėjų kupinas menininkas bebūtų, jis vistiek kartas nuo karto užsimano valgyti. Užtat ir rūpinasi, kad jo renginys būtų lankomas, žinomas, populiarus. Tai natūralu ir paprastai suvokiama. Ir su aferistais tai neturi nieko bendra. Nors vėlgi - kokiu rakursu pažvelgsi. happy

kolega 2007-10-04

Smagus, kreiziskas tekstukas ir tuo paciu daug pasakyta. Osvaldui: jeigu pritariate, kad viskas , net ir menas daromas del pinigu, tai jis -- menas yra nieko daugiau kaip batu siuvimas ar varskes gamyba. Bet saziningas , ambcingas batsiuvys ar surio spaudejas irgi stengiasi, kad jo produktas butu kokybiskas, naudingas. Bet kuris civilizuotas verslas daromas irgi ne vien del to, kad uzdirbti pinigus. Pinigi yra tik priemone idejai igyvendinti. Pinigai tikslas, kuris pateisina visas priemones, yra tik reketininkui, zulikui, aferistui ir pan. Ar jau ir meno gamybai tinka sitas kelias? Ar menininkas kuria del to, kad nori ji deginancia ideja igyvendinti, ar tik del to, kad gautu pinigu, uz kuriuos po to bele kaip ir bele ka atidirba? Cia -- poziurio klausimas, kolega.

Osvaldas 2007-10-03

Buvo įdomu. Savotiškai aršus, bet tuo pačiu - intriguojantis tekstas. Ypač jo anonsas. Jeigu jau taip pasvarsčius - tai viskas šiais laikais daroma dėl pinigų. Netgi tuo atveju, jeigu dangstomasi kilniais idealais bei meniniais siekiais. Nieko čia nuostabaus. Jeigu jau imant šį atvejį, tai būtų galima vesti paralelę tarp nūnai populiaraus "Bohemos" spektaklio ir šio pastatymo. Galbūt tik šis apsiriboja mažesne reklamine - propogandine galia. Šiaip - sveikinu "Kamanės" debiutantą su išties gebančiu sudominti straipsniu. Kita vertus, kolega, jeigu kiltu problemų dėl vyriškų ar moteriškų balsų klasifikacijos, tai kreipkitės - padėsiu kuo galėsiu happy

vilnius 2007-10-03

Tikrai idomi nuomone. Turbut reiktu pritarti tam poziuriui, kad viskas daroma tik del navaro.

Rašyti savo komentarą
*
*