Rašyti savo komentarą


to kult 2007-07-12

mieloji, tai ir neik i teatra, nes tavo vieta komentaruose.

pepe 2007-06-28

Praeis trys nieko neveikimo vasaros menesiai -- tik teatralai gali tiek veltedziauti -- ir vel viskas tekes sava srovele. Niekas cia del nieko nebesijaudina. Triiusas vyksta nuo algos iki algos, nuo xalturos iki xalturos. Ambicijos tik teorines. Revoliucijos vyksta tik prie nemokamo vyno.

man idomu 2007-06-09

Tekstas, kaip suprantu, ne apie kult. ir kitu komentatoriu gyvenimo buda, o apie leliu teatro festivali. Tai kam cia isiterpti su savo psichologinemis problemmis? Apie leliu teatra beveik niekas neberaso, tik apie drama, opera, baleta. Todel gal ir kalbeti, diskutuoti apie tai nebemokam. Maciau du sio festivalio spektaklius -- Izraelio ir Vilniaus "Leles". Abu labai skirtingi ir abu paliko gera ispudi. O paskaityti nuomone apie visa festivali buvo idomu. Ir man visada atrode, kad leliu teatras turi daugiau neatskleistu paslapciu, negu kitos rusies teatrai. Man atrodo, kad jis yra labai perspektyvus menas, kur galima sukurti labai netiketu dalyku. Linkiu sekmes lelininkams ir visiems kas domisi ju kuryba.

kazin 2007-06-07

Ar cia tik ne ta pati mazule kult., kuri su kita "mazule" Traku gatvej gyvena?

? 2007-06-06

Man tai labiausiai patinka visa, ka braizydamasi po visokius saitus pliurpsi vargsele kult. Niekur kitur netinka, tai nors komentaruose pasireiskia. Kiekvienam savo, ar ne, mazule?

kult 2007-06-06

nesupratau, po tokiu straipsniu as tikrai nelabai noreciau eiti i leliu teatra, nors pats festivalis pasirode pakankamai idomus. tiesa - ar jus neturite redoktoriaus(es), nes tekstas klaikus

untanas 2007-06-01

Nemanau, kad jie negali daugiau negu rodo. Gal tik nezino kaip tai padaryt.

zose LT 2007-05-31

Vargu bau leliu teatras yra toks menas, apie kuri verta kalbeti rimtu veidu. Man jis nuo vaikystes liko tik kaip tralialia, kaip pramoga vaikams. Nieko stipresnio nepatyriau.

Rašyti savo komentarą
*
*