Rašyti savo komentarą


zizi 2007-04-09

S.Martinaityte visada zaviuosi. Kazkoks mielas ir galingas balsas is jos sklinda. Apie pianiste mazai zinau, bet jeigu jos kartu dalyvauja, vadinasi solistei ji tinka. Recenzija man pasirode korektiska. Nieko blogo nepamaciau. Tai, kad pasakyta, kad soliste buvo sirguliuojanti netgi gerai, nes nesuprantantis ir situacijos nezinantis zmogus zinos, kodel galejo buti kas nors ne visai taip. Man cia viskas atrodo normoj. Nezinau kam tokios aistros isiplieske. Jaunasis solistas isiterpe atrodo visai ne vietoj. Bet jaunimas jau toks. Svarbu rankom pamosikuot, o paskui jau pradeda gavot. Geriau jau veliau...

muz 2007-04-07

Nevisada talentas yra vertesnis uz asmenybini zmoniskuma. Cia as ne apie teksto autoriu.

fifi 2007-04-05

Idomus cia pasiaiskinimas atsitiko. .. Gal jis netgi kam nors naudos atnes?..

Osvaldas 2007-04-04

Na štai, nespėjau nė įsiterpti, o viskas čia apsivertė aukštyn kojom. Tai tegul taip ir lieka. Tik vieno noriu paprašyti: netapatinkite mano kuklios personos su kuo nors kitu. Tegul Osvaldas būna Osvaldu happy. Pagarba visoms ir visiems.

Audrone 2007-04-03

Ačiū už parodytą dėmesį ir įdomų straipsnį. Vakar grįžus į Lietuvą, perskaičiau. O va jau komentarai... na tiek to, jei komentatoriams nuo to geriau, ką padarysi. P.Osvaldai, mus vis kazkas įvelia į gana keblias situacijas, o gaila... Jūs esate šaunuolis. Sėkmės!

Liudas M. 2007-04-03

Tikrai atsiprasau... Neapgalvotai ir karstakosiskai brukstelejau... happy perskaiciau straipsni dar karta pailsejusiomis akimis, tikrai dekui uz kritika happy.

Gintas 2007-04-03

Nuolat uzsukdamas i sia svetaine ir paskaitinedamas tekstus, kurie skirti ir muzikai, vis dziaugiausi, kad, aciu Dievui -- ir musu zanru kazkas domisi, tyrineja, negaili laiko aiskinti smulkiausias muzkines subtilybes. Niekad nebuvo poreikio dalyvauti komentaruose iki sios dienos. Jau buvau skaites ir primadonos Martinaitytes ir jos akompaniatores Eitmanaviciutes koncertui skirta recenzija. Net pavydas sueme: tiek pagarbaus demesio, tiek pagyrimu, taip detaliai isnagrineta programa ir kiekvieno atlikejo indelis. Pagalvojau, noreciau kad apie mane taip rasytu. Dabar uzejau -- zado netekau. Isliaupsintos herojes ir jaunasis solistas spjaudosi tulzim ant autoriaus! Dar karta perskaiciau teksta. Neradau nieko izeidziancio ar nepagarbaus, kazko neobjektyvaus, kas galetu sukelti tokia jusu isterija. Kas tai -- laikinas pilnaties poveikis ar kazkas igimta. Kokie kompleksai jus gena dauzytis, kaip buvo gerai pasakyta, i atviras duris, apkaisytas gelemis? Kas dar po to nores su jumis tureti reikalu, jeigu spjaunat i veida tiems, kurie jus palankiai vertina. Gal net perdaug palankiai. Jeigu kalbetume apie "pianiste" is sios trijules. O janajam Liudui Mikalauskui, jeigu tikrai cia jis stojo i spjaudymo varzybas noriu pareiksti tk uzuojauta. Jums dar per anksti suvedineti saskaitas, tegu ir su paties isgalvotais ar kieno nors liguistos fantazijos sukurtais priesais. Ir tonas koks izulus! Ar tai irgi is mokytoju paveldeta? Gaila butu. Apskritai saskaitu suvedinejimas yra zemas verslas ir visai nederantis prie talento, kuri neabejotinai turite. Na, bet nerandu sitame tekste jusu priesu gerbiamosios ir gerbiamasis! Gal ju kazkur kitur turite, tai kam painioti adresus. Uzuojauta Kamanei ir jos autoriams. Pagarbiai -- tai pat atlikejas ir taip pat pedagogas.

Liudas M. 2007-04-02

Na tikrai idomus straipsnis. Gerai, kad priisiemei "pirmoko" pozicija straipsnio pradzioje. happy. Sveikinimai, auganciam rastytojui!. Man tik idomu ka turetu reiksti "atvirai deklaruojami meilus zvilgsniai, keliantys sipsni"?. Cia toks pat juokingas poziuris, jei as pasakyciau, kad "Margaritoje" Valentinas per savo pilva nepasiekia kardo. Idomu kaip turetu atrodyti tas "beridis nuosirdumas" jau vien Don Zuano akimis. Del A. Eitmanaviciutes diktuojamu interpretaciju. Idomu jei viskas istisai butu tik koncertmeisteres rankose, o vakalistas butu tik jos zaislas scenoje, tai ar butu imanoma laimeti tiek laureaturu. Linkiu kiekvienam dainininkui po toki "diktatoriu". Beto as manau, kad studentas turi mokytis net koncerto metu, juk jis vis dar mokinys. Truputi blogiau kai kai kurie "baritonai", nors baige ir senokai, dar ir dabar kelia juoka savo interpretacija publikai. Beto noreciau informuoti kad su tuo "savitu dalso formavimu" S. Martinaityte padieniui dainavo jau 4-a koncerta, tad linkeciau kiekvienam, kad ir neserganciam dainininkui tokios istvermes ir emocinio pilnumo! Dekui uz kritika, taciau kita kart noretusi daugiau objektyvumo gerb. OG,GP happy

julius 2007-04-02

Na jau tai porelei protelis gal pasimaise. Aiskiai parasytas straipsnio autoriaus vardas ir pavarde, o jos vistiek ten moteri regi. Hm...

Martynas ir Co 2007-04-02

As tikrai nesu gerb. S.martinaitytes mokinys, bet p. Giedriau, t. y. Osvaldai, ar Jums gaila, kad mokinys myli mokytoja, ar, kad zmoniu buvo daug, ar, kad ovaciju gausybe, ar, kad sergant gali atsitikti visokiu dalyku scenoje, tai nejaugi Jums malonu visa tai kelti aikštėn. Ar Jums nuo tikrai širdį skauda? Man šis koncertas padarė tikrai didelį įspūdį, nes buvo gera nuo muzikos potyrių ir nuo meistriško atlikimo. Jaunas zmogus ir turi sekti savo mokytoju nurodymais, o A.Eitmanavičiūtė nuvedė daugelio konkursų premijų link, tai kodėl jam nepaklusti, o jai nevadovauti, juk jis tik mokosi. Cia nėra nieko blogo. Ačiū S.Martinaitytei ir A.Eitmanavičiūtei už sielos šventę. Mes universiteto studentai nedažnai patiriam tokią šventę klasikinės muzikos koncertuose. Mes Jūsų gerbėjai

Jovita 2007-04-02

As nezinau, kaip Jums, bet man labai miela buvo ziureti, kad mokinys su meile ziuri i savo mokytoja, o mokytoja jam atsako tuo paciu. nereikia visur iziureti kazko, ko nera. As jaunas zmogus, ir noreciau tureti toki mokytoja, kuriam galeciau taip padainuoti, nors dainuoti nemoku.

ce geras :) 2007-04-02

Na kam cia tai kritikei maivytis? Nebent spejo lyti pasikeist happy

joks 2007-04-02

ne kritike, o kritikas siaip jauhappy

ce geras :) 2007-04-02

"Kiek kitoks A.Eitmanavičiūtės požiūris į fortepijono partiją pasigirdo akomponuojant koncerte dalyvavusiam S.Martinaitytės mokiniui Liudui Mikalauskui. Čia pianistė užėmė lyderio pozicijas, diktuodama jaunam dainininkui savas interpretavimo sąlygas" niablogai ce raso ta kritike happy)

Rašyti savo komentarą
*
*