Rašyti savo komentarą


smuiko raktas 2007-03-21

Gal pasaulis apsiverte aukstyn kojom! Net Vilniuje eilniai koncertai nerecenzuojami, o cia -- prasom! Pas mus gi iprasta demesi rodyti tik festivaliams ir "neeiliniams koncertams", lygtai vis, kas vyksta kasdien yra nulis. Labai jau gera darba darot. Labai.

Jurgyte 2007-03-18

Ir kas gi vercia ta simfonini orkestra koncertuoti kas savaite? Yra pavojus, kad net ir kaunieciai gali netycia pamatyti, kad karalius nuogas.

Nereikli 2007-03-18

Gal kas zinote, kas ta orkestra vercia groti kas savaite, ar dukart per savaite programas? Jei taip "keps", tai net neisrankioji Kauno publika prades nebevaiksciot i simfonines muzikos koncertus.

koncerto dalyvis 2007-03-16

Dekoju straipsnio autoriui uz demesinguma. Klausytis kritikos nera malonu, bet tai zenklas, kad pagaliau kazkas mus stebi profesionalia akim. Abejoju tik ar tuo pasinaudos koncertu lygio organizatoriai. Perdaug jau daznai esame susaukiami skubotai, kad ka nors greitai greitai atliktume be ambiciju demonstruoti klausytojams auksta lygi. Taip ir murkdomes tokiam, na versliuke. Biski pagrojom, biski kas nors padainavo, biski litu gavom ir tiek. Is tiesu tai labai slegia profesines ambicijas.

Rašyti savo komentarą
*
*