Rašyti savo komentarą


Ligita 2014-08-02

Aktoriai atrodo gan įdomiai. Butu įdomu pasiziureti

kitas (ne šių operų) režisierius 2013-12-19

Operos fantastiškos, pastatymas - neįtikėtinai, net stulbinamai geras. Belieka apgailestauti, kad gerbiamoji autorė aiškiai nesuvokia ką reiškia farso ar buffa žanrai . Labai paprastai pasakius, tai tarytum komiksai, parodija. Režisūrinjiai sprendimai atitinka visas žanrines taisykles. Statytojams linkiu sėkmės ir neišsenkančių idėjų, nes Jūsų komanda įrodė savo neįkainojamai didelę profesinę vertę.

SOLISTAS 2013-12-12

NESUTIKCIAU SU SIO STRAIPSNIO AUTORIA , YPAC KAS RASOMA APIE G.MILIAUSKAITE, SU SIA SOLISTE TEKO DIRBTI NE VIENAME SPEKTAKLYJE, DEL JOS BALSO IR DAINAVIOMO, NIEKADA NIEKAM NEKYLA ABEJONIU,TAI KAIP RETA ZMOGUS ,KURISTURI VISKA ,GRAZU TEHNISKA BALSA,KURIS EINA KARTU TAIP ORGANISKAI SU JOS VAIDYBA,

'rasytojai' Rimai  2013-12-12

gerbiamoji perskaiciau jusu straipsneli, susidariau ispudi ,kad apie dainavimo supratima , jums taip toli, dar ne viena puoda barsciu teks isrebti ,kol aplamai ka nors suvoksite ,toks yspudis kad scenoje atleiskite dirba vieni 'kvailiai,bebalsiai,rezisierius ir dirigentas taip pat ,taiko i varksu beviltisku solistu gretas,cia kaip toi patarlej sudirbusi ,visus,pati jausiuosi aukstumoj , kai zmogus atejes i teatra su isankstiniu nusiteikimu ,atleiskite ,visus sudirbti ,tai jau kazkas su tuo zmogum ne visai gerai ,jums dar reiketu pasimokyti elementarios etikos is tokiu muzikologu ,kaip Bruveris , Z Ramoskaite, ju straipsniuose nestokojama kritikos, bet jie tai daro profesionaliai, be sarkazmo ir pasaipos neizeisdami zmoniu,jusu straipsnis provincijos mergeles rasinys,,persismelkes senmerges kvapu

Solistas 2013-12-09

Norisi ir man išsakyti savo mintis "iš vidaus". Tokios giluminės pastatyminės analizės, precizikos visame kame daugiau neturi nei vienas režisierius Lietuvoje ir ne tik. Patikėkite, darbas su maestro Petroku yra didelė vertybė bet kuriam dainininkui. Tai - asmenybė, galinti neįmanoma paversti įmanomu kaip kad ir nutiko su šiais dviem spektakliais.

Raminta 2013-12-09

Šiuos spektaklius jau žiūrėjome trejetą kartų. Jie mus taip sužavėjo, kad patikėkite, nei vienas ligšiol nebuvo palikęs tokio įspūdžio. Dėkui visiems, kurie padovanojo mums šią nepakartojamą dovaną.

Rašyti savo komentarą
*
*