Rašyti savo komentarą


dar karta gerbeja 2012-11-08

Oi, Birute, pati visai to nenoredama galbut pataikiau Jums tiesiai i sirdi, prasau atleisti. Juk is tiesu toli grazu nemanau, kad kuryboje reiketu aprepti visas imanomas temas, kita vertus , Jusu darbuose Meiles yra tikrai labai daug. Be to, jau suradote vieta ir zmogui, cia apie berods ,,Kaukes,, ir ,,Dialoga,, , taigi, niekas dar neprarasta...Sekmes Jums.

birsar@gmail.com 2012-11-05

klausiate apie mano naudojamą techniką, tai galiu pasakyti, kad nuotraukos audžiamos staklėmis, neišrenkamos, o prakišamos kaip ataudų siūlai.

birsar@gmail.com 2012-11-05

Ačiū mano kūrybos gerbėjai už gražias mintis, sutinku, kad meilės vyrui temos nenagrinėjau, turbūt tam nesu subrendusi.

Ar tos nuotraukos 2012-11-02

išrinktos siūleliais?

Birutes kurybos gerbeja 2012-10-30

labai idomus interviu, toks su nostalgiska gaidele, atrodo, lyg menininke noretu graziai, neikyriai paraginti - saugokime tradicijas, nenaikinkime ju ,o eksperimentu buvo ir bus, bet tai daugiau studentams. Jei apie kuryba, tai zavi daugiaplaniskumas, tas naujo ieskojimas ir nepasimetimas jame. Is naujausiu darbu labai patinka ta ,kaip vadinu, apversta zole, tiksliau ,,Zalia pieva,, .mano diletantes poziuriu tai yra labai fainas konceptualaus meno pavyzdys. Ir baigiant, ko galima pasigesti vertinant Jusu ,Gerb. Birute , kuryba. Tai meiles temos nebuvimas, turiu galvoje -moters meiles vyrui...

Rašyti savo komentarą
*
*