Rašyti savo komentarą


mojdodyr 2008-02-02

Leiskit man pastebeti, kad musu tauta apskritai nelabai rupinasi tvarka aplink namus. Namuose pas zmogu gali buti svaru, grazu ir tvarkinga, o kas aplinkui, tas jau kaip ir nesvarbu, ne jo pareiga tvarkyti. Man tai sirdi skauda ir del siukslinu upiu, karjeru pakranciu ir nelabai atsakingai tvarkomu kiemu. Ka jau kalbeti apie Pazaisli - tiesiog pasibaisetina. O gal pirmiausia pradedam nuo to, kad patys maziau siukslintume? Kazin ar Lietuvoj yra mada po pikniko susirinkti ir issivezti savo siuksles?

zum 2008-02-01

Pasvajokim: jeigu visi Pazaislio prikelejai tikrai jaudintusi ne del saves , bet del to baroko perlo, to siukslino konteksto nebutu. Jeigu jie buriasi del kitko, tai siuksles aplink Pazaisli liejasi laisvai. Visa kita -- tik ciniskas verslas.

linas 2008-01-26

Gedinga ir lankytojams ir vienuolyno priziuretojams. Bandziau tas siuksles rinkti, bet tai yra beviltiska.

kelias 2008-01-24

Tikrai, o kas turi valyti Pazaislio aplinka? Aisku, tersti yra nevalia, bet kas turi valyti?

kaunietė 2008-01-24

Pagaliau kažkas pastebėjo!!! Bendroji spauda tyli, niekas kaip ir nemato, o ten jau seniai baisu užsukt. Pažaislis su savo klakeriais staugia pinigų, o papraščiausios šiukšlės pastoja kelią norint ten nuvažiuoti ir gal net padėti. Tai tik parodo, kad Lietuva apsimelavusi net tik politikoje, bet ir iki tokių rodos šventų vietų. Mes ten buvom sekmadienį, tai net mašiną bijojom varyti į aikštelę, nes ji buvo pilna butelių ir stiklo šukių. Pradurta padanga brangiai kainuotų. Važiavom dumblinu keliuku i patvorį. Tada kažkoks vaikinukas pradėjo fotografuoti mūsų automobilį. Tikriausia tai buvo koks žaliasis, kuriam šiukšles nesimato, tik mašinos, važiuojančios ne į aikštelę-šiukšlyną, o kur nors saugiau. Žodžiu, tiesos ieškotojų, bet šiukšles rinkti nenorėtojų išdurnėjimas akivaizdus.

Rašyti savo komentarą
*
*