Rašyti savo komentarą


baba 2007-05-12

O kodel visi KNavaka pamirso?

zizsius 2007-04-14

Kestas yra puikus bohemos bichiuks, dar truputi talentingas, bet jis yra genialus savireklamos davejas. nei blogaI tai nei gerai, bet taI yra tokia asmenybes saviraiska. Uz taI nereikia nei pjaut, nei APDOVANOT.

Julius 2007-04-09

Cia ne vien K.Navako problema. Jis guvus, smaikstus vaikinas o kartais netgi talentingas. Kamane.lt autorius pakele labai svarbia, seniai aktualia tema. Savuju vidines savigyros, savirecenzavimo problema aktuali ne tik literaturai, bet ir muzikai, dailei, teatrui, kitiems menams. O jau apie siuolaikini soki tai apskritai nera ka kalbeti. Jis neturi visai kritikos, tik reklamos vadyba. Ar gali be dialogo vystytis menas? Mano galva -- ne. Gali klesteti tik po to meno priedanga vystomas verslas. Jis ir klesti. Todel respect Kamanei. Beje, gerai, kad ir bernardinai.lt persispausdino sita teksta

vitold 2007-04-07

Dekui Kamanei uz tokius tekstus, kurie lauzo stereotipus arba klanines "vertybes'. Ir bernardinai.lt sita teksta persispausdino. Tikrai verta demesio ir labai reikalinga recenzija. Nes daug kas taip galvoja, kad tas karalius nuogas, tik labai graziai ta nuoguma pardavineja.

mimino 2007-04-06

O jeigu jo toks stilius juokaut apie savo chebra?

punia 2007-04-05

O-ho-ho! Kazkas isdriso putas nuo langu ir nuo akiniu nubraukt! Pagarbos vertas zingsnelis.... Labai sveikintinas veiksmas, prasivalant kriteriju langus.

Rašyti savo komentarą
*
*