Rašyti savo komentarą


šalin nusistovėjusią tvarką 2008-01-31

nemačiau spektaklo, bet galiu tip pritardama pritarianciajam serui, galiu pasakyti, jog kritikai iškėlė kelis režisierius ir sąmoningai jų nekritikuoja, nors ne šventieji puodus lipdo, jų spektakliai gali būti ne tokie įspūdingi kaip jaunų talentingų režisierių. jie kliudo iškilti naujoms idėjoms jas sutrypdami. gal šalin kritikus, kurie tariasi esą kompetetingi formuoti visuomenės, MŪSŲ nuomonę, skonį?

inge 2007-05-10

vakar Vilniuje maciau "Vsi mano sunus" J. Vaitkaus rezisuota spektakli, nesuprantu ir as uz ka jis puolamas. Man labai patiko spektallis, manyciau kad teatre reikia ne tik viziju, o ir gero psichologinio teatro. Aciu J. Vaitkui ir jo aktoriu komandai, vaidinusiai Vilniuje.

keistoka 2007-05-10

Kaip suprantu, sio straipsnio autore kaip tik nepuola Vaitkaus, o stengiasi suprasti jo sprendima. Atrodo, kad komentuotojai komentuoja jau nes taripsnius, o vieni kitu komentarus, galt net atsinestus is kitu saitu. Keistoka.

pritariu serui 2007-05-09

Taip, idomu, kodel visi it susitare puola si Vaitkaus darba. Panasu, kad pjudymas vykdomas, nors spektaklis labai neblogas. Kita vertus, reikia tureti viena rezisieriu, kuri galima purvais drabstyti, Nekrosius, Varnas ir Korsunovas paskelbti nekritikuojamais sventaisiais. O gal kritikams laikas praplesti savo poziurius?

seras 2007-05-09

koia cia iskrova pries vaitku, spektaklis kaip spektaklis, ne sedevras ,zinomz, bet ne toks jau ir prastas. Gal Vaitkus Kaune turi priesu, ar kokiu kitu kenkeju?......

kaimas 2007-05-07

Kazkaip neaptikau Vaitkaus spektaklyje, kuris sukurtas lyg kaimo scenai. Ir dar kokiu 50 metu atgal. Kazko gal nesupratau.

seras 2007-04-28

Jei dar nepaastebejot, tai paziurekit, kokios po menufaktura.lt perspausdintu jusu tekstu verda aistros. Shizos kvapas grynas.

adrija 2007-04-11

visai sutinku su recenzente. Is tikro, ar dar sugebam ziureti dramaturgija grynai per aktoriu, o ne filosofuoti apie tai ko daznai nesuprantam, tik vazduojam itin protingus...

nekategoriska 2007-04-10

nezinau kodel tamista reiketu itikineti, gerai kad turit savo nuomone ir turekit, tik niekam jos neduokit, nes tai privati nuosavybe....o man lspektaklis patiko ir neprasau , kad kas mane itikinetu delei to......a ne?

beje, 2007-04-09

Gerb. kritike, Fijalkausko vaidinamo sūnaus vardas - Krisas...

kategoriskas 2007-04-09

Niekas manes neitikins, kad sitas kaimiskas vaidinimas yra geras spektaklis. Netgi vingriausi kritiku isvedziojimai.

irgi 2007-04-09

as irgi ziurejau ta spektakli ir pasimeciau. Kazkoks isoriskai labai nevaitkistas, bet zmoniu santykiu atzvilgiu isivaziavo gana stipriai. Atrode, kad rezisierius specialiai paliko zmoniu akistata su ziurovais.

vitas 2007-04-07

tekstas geras, bet kazkodel SIANDIEN tai visai nesvarbu

niva 2007-04-07

"Visi mano sunus" yra labai kritikams pavojingas Vaitkaus spektaklis. Bet sitai autorei galima pareiksti pasitikejima, kad pabande suprasti, kad Vaitkus nei isprotejo, nei sulaukejo. Kad jis liko savim, tik kitoje situacijoje. Pagarba Kamanes-Saviciunaites mokyklai. Su Velykom artejanciom, ta pacia proga.

Rašyti savo komentarą
*
*