Rašyti savo komentarą


darius 2010-10-10

Kol studentams -- UZ DYKA, o aukstajai mokyklai ir destytojams -- UZ LABAI, tol merdesims, kol isnyksim, arba kol visai tai UZ DYKA-UZLABAI isnaikins bet koki kritini mastyma lietuvoj.

labas rytas 2010-09-15

Oj, tik nereikia šitų pseudopatriotinių šūkių. Kai jaunas gabus vaikas gali rinktis - studijuoti už tūkstančius Lietuvoje, ar geresnę kokybę gauti užsienyje UŽ DYKĄ, manau, klausimų nekyla. Jūsų žiniai, iš Lietuvos jau seniai pabėgo vieni labiausiai motyvuotų ir talentingiausių žmonių. Dar reikia pasidžiaugti, kad šis tas liko ir čia.

Manau 2010-08-29

Gabūs ir motyvuoti žmonės iš LT nebėga.

prof 2010-08-11

Kol universitetinių-akademinių meno institucijų vadovams tų meno institucijų pirmakursiai bus tik finansinio verslo objektas, bet ne profesinės savigarbos/sąžinės klausimas , tol šitie stojimo klausimai bus tokie, kad tik didins gabios jaunuomenės bėgimą į užsienio universitetus. Nekalbu apie įžūlius nevykėlius/tinginius/eiklias vidutinybes, kurios dažniausiai dejuoja iš VDU pastogės (musu niekas, mums nieko, bet mes - viskas), tik kalbu apie realiai gabius, motyvuotus, stropiu darbu ir perspektyvų siekainčius jaunuolius.

not perfect 2010-08-06

Iš komentarų sprendžiant (akivaizdu, juos rašo susipažinę su situacija žmonės) - naujoji sistema nė kiek nepadėjo tapti objektyvesniems, tik pridėjo daugiau sumaišties, nepasitikėjimo švietimo iinstitucijomis, o jei korupcija įsišaknijusi (ką žinome nuo seno VDA) - tai randami nauji keliai, kaip prastumti tuos, kurie garantuoja visokius krepšelius ir tolimesnį gerbūvį. Klausimas - kaip tai pažaboti? Visų rankos į save lenktos.

ausis 2010-08-03

girdejau, kad KDF siais metais is viso bus 29 pirmakursiai studentai, anksciau budavo apie 70 mazdaug (nezinau tiksliai) apkarpyta sakyciau belekaip nemokamos vietos o stoti i mokama yra nonsensas happy

uzsienio patirtis 2010-07-31

nieko nera paprasciau kaip keisti duomenis kompiuteryje. vienintelis teisingas kelias kada viesi asmenys viesai vertina darbus ir snekasi apie stojanciojo motyvus akis i aki. kitaip sakant pati mokykla renkasi zmones su kuriais dirbs. visa kita drumtas liunas

klimui 2010-07-31

gerb klimai - uzkuoduotus darbus labai nesunku dar ir pazymeti kamputyje - tarkim raudono piestuko bruksneliu - na ir kas kad pavardes nera - yra tik kodas - vertinantis jau zino kad sis zmogus pirmu prioritetu renkasi vilniaus specialybe - ir suraso jam simtukus o stojanciam i telsius (nes darbas ne pazymetas) suraso per pus maziau - kas patikrins. taip telsiuose neliko krepseliu. aisku cia apie kysius kalba eina mazesne - bet kova del krepseliu labai negarbinga. o kiekvienas naujai renkamas ministras postringauja apie periferijos kulturos skatinima ir decentralizavima. pliurpalai amzini

nustebes 2010-07-31

visiskai zlugdomos periferiju aukstosios mokyklos. vertinimo komisijose vilniaus ak(vilniuje esanciu fak) arba vgtu destytojai. puikiai zinantys zmones kurie pas juos stoja (tai nesunku atsiminti per namu darbu perziuras). del to krepseliu vilniuje liko daugiausiai. po vilnietisku komisiju vertinimo telsiam klaipedai kaunui amen. kaip gali spresti vilniuje reziduojantys zmones kas mokysis klaipedoje ar kaune. visiska nesamone - o ne reforma. ir nereiketu dziaugtis kad visi isvaziuoja ir cia blogai. jei jau taip tai kam ta nepriklausomybe. reiketu daryti referenduma vietoj valstybines lietuviu kalbos pasirinkti rusu ar anglu - sostine tarkim maskva ir viskas tada bus tvarkoj. o gal ir tikrai kazkaip vietinius kunigaikscius apsaudytu - mat siai dienai demokratija tai tik opiumas liaudziai lankstinukuose.

graudu 2010-07-28

Nematau prasmės studijuoti Lietuvoje. Deja.

morta 2010-07-28

Musu gabus vaikai is meno mokyklu dar 11 klaseje ramiai istoja i Britanijos, Danijos ir t.t. dailes akademijas. O mes cia viska komplikuokim, kol seniai profesoriai liks prie geldos.

Rašyti savo komentarą
*
*