Rašyti savo komentarą


DŽIROLAMAS 2020-01-06

TURIU KALUSIMA. AR ŽINOTE, KAIP DIEVAS SAVO ŠVENTAJAME RAŠTE APIBRĖŽIA STABMELDYSTĘ. PRISIMINKITE VIEŠPATIES PIRMAJI ISAKYMĄ IR SUSIMASTYKITE AR STABMELDIŠKAS MASTYMAS IR STABMELDIŠKI SUPRATIMAI NETAMPA NORMA JŪSŲ KRISTAUS SEKIMO KELYJE. PATYS KLYSDAMI KLAIDINATE IR KITUS IR TAIP NUSIDEDATE VIEŠPAČIUI KURI SAKOTE PAŽYSTATE IR SAKOTE ,KAD MOKOTES IŠ JO. KIENO NORS GARBINIMAS IŠSKIRUS NEREGIMAJĮ, AMŽINAJĮ DANGAUS IR ŽEMĖS KŪREJĄ PATIES DIEVO MOKYMO ŠVIESOJE YRA STABMELDSYTĘŽĖ.

visiems 2010-05-20

Labai mielas ir vertingas tekstas - aciu. Dailininkei ir teksto autorei.

khe"chui 2010-04-07

Liaudies citata: "nekask kitam duobes, nes pats ikrisi" ! O kamanes duzgia ir saltos ziemos vargus pargriaudamos juokiasihappy

jurgis 2010-04-03

labai idomus interviu. Sveikunu tapytoja ir zurnaliste. Linksmu sventu velyku!

khe'ui 2010-04-03

Koks piktas ir uzsinuodijes turi buti zmogus, kad taip pyktu ir kandziotusi pries Velykas. Atsikrenksteli, pagalvok apie savo siela. Ir dar jis varto kulturos puslapi, keista.c

khe 2010-04-02

pasidziaukit, pasidziaukit savo kritiskumu. sitai kamaanei jau atejo galas. Taip ir turi buti, nes kamanes gyvena trumpai. (citata)

jonas h. 2010-04-02

Man aptiko zurnalistes formuluote apie "tylejimo tradicija". neissiskaiskinta, neaptarta, neanalizuota liko skaudus istorijos dalykai. Dabar toliau tylim apie korupcija, vagustes, bloga mena, chamus aplink. Gero tylejimo.

bendruomene 2010-04-01

Kada dailininkai galetu pasikalbeti su savo parapijos zmonemis? Kol kas baznycioje kalba tik kunigai, paskui komunija - ir viso gero. Gal mazesniuose miesteliuose kitaip, bet didmiesciuose - jokios bendruomenes nera.

meno skautas 2010-03-31

Suprantu, kad mes negalime prilygti Rphaeliui. Sio straipsnio psnekove to lyg ir nesiekia. Bet man svarbu matyti MENO KURINI -- baznycioje, namuose, ofise, po mirties. Dazu kruva su vos iziurimais seseliais -- mane slegia. Ar ir man begti is meno baznycios?

memuarai 2010-03-31

Niekad nepamirsiu, kaip pries kokia 15-18 metu Kauno baznycios piestu stojo pries kvarteto pasiulyma velyku isvakarese atlikti J.Haydno Septynis paskutinius kristaus zodzius. Dabar sitas kurinys jau normali Lietuvos baznyciu piaro dalis. Bet su vaizduojamuoju menu, kaip matome, tas pats kas su Haydnu.

Rašyti savo komentarą
*
*