Rašyti savo komentarą


vision 2007-01-03

nestebuklas tas orkestras. Bet kol miestas stiprenio neturi tai ir tas geriau negu nieko.

vaidas 2006-12-31

Gal ir kvailai atrodau, bet man tokia diena smagu visiems pasakyti gera zodi. 1000 proc pritariu Violai, kad kamanes pradetas demesys nekomercinei rimtosios muzikos produkcijai yra kaip stebuklas siais sutartiniu tiesos kainu laikais. Kol kas ta vagele varo vienas autorius, bet pradzia rodo perspektyvu sios svetaines plana. Nesu muzikas, tik vartotojas, bet man naudinga ir smagu pasiskaityti ka profesionalai mano apie tai, ka as vartoju. kad Osvaldas yra muzikos profas matyt is to, kaip jis pastebi muzikines detales. Po gyvybingu, geru velniu prisiedusiu Kamanes sparnu jis tikrai taps ir geru muzikos kritikos rasytoju. To jam ir linkiu, kaip ir galingai Kauno muziku kuopai, kuri man reikalinga. Teskamba mums 2007-ieji.

Cele 2006-12-27

Sveiki gerbiamieji, Labai smagu viska kritikuot patiems sedint bamba isvertus ir desra su aliejum, anot straipsnio, uzsipylus kramsnot. Siulau patiems ideti daugiau darbo ir ideju del visokiu dalyku apie kuriuos rasote ir tada pamatysit, kad plepet yra viena, o paistaliot-tinginiu ir lietuviu "ne"proto israiska. Sekmes darant kazka savo,o tada mes pasnekesim. Geru nauju

na 2006-12-26

kurybingumo cia aisku nedaug, bet gi aisku, kad miestelio orkestreliui reikejo kieto dedes didelio portreto.

kico priesas 2006-12-26

Nu virselis disko - siaubingas. Koks derevnia taip sumaste?

eagle 2006-12-21

tai, kad orkestras debiutui pasieme Noreika, rodo kad jauciasi nestipriai ir nori islysti prisispaudes uz placios nugaros.

kmso 2006-12-20

Na, geras tekstas. Tik gaila, kad daug demesio solistui ir mazokai orkestrui.

valia 2006-12-20

nebutina tiketi viskuo, ka plepa plepys Kuprevicius. Cia as apie "triju tenoru" irasus

dar viola 2006-12-20

tai va, alio, alio! Tikiuosi, kad dabar pateksiu i komentarus. Ka norejau pasakyt? Smaikstus gi labai tas Osvaldas Grinius. Jeigu rimtai , Kauno simfoninio vietoje susileisciau nuo tokio staigaus demesio ir vertinimo. Vakar sugrojo, siendie recenzija. Muzikiniai nekomerciniai renginiai apie tokius stebuklus jau seniai nebesvajoja. Svetainei galiu pasakyt, kad ivesdami komentarus prie tekstu nusiemet nuo manes didziaja rustybe, nes mane siutino, kad turiu ka nors kalbeti tam bendram komentaru maise. Kol kas trumpai tariant valio ir Kamanei ir Kauno simfoniniam.

viola 2006-12-20

parasiau gera komentara, bet jo ko tai nesimato.

Rašyti savo komentarą
*
*