Rašyti savo komentarą


luana 2010-12-25

Sunku išlikti objektyviai... Manau vakaras prisodrintas lietuviško mentaliteto apraiškos... Esame kokios esame. Nuvertiname patys save. Ir klausytojų buvo daugiau...nei poečių. Kiek mačiau, net kitoje salėje sėdėjo. Provincijos liga sergame. Geriau blogas užsienio rašytojas, nei geras lietuvis. Jau dabar jaunimas vietoj ''ATSIPRAŠAU''... mieliau taria SORRY. Viltis - kvailių motina, bet tikiu neišnyks lietuvių kalba. Nesu nykštukė turinti milžinės ambicijų. Daugiau tokių vakarų ir dėkinga muziejaus direktorei Aldonai Ruseckaitei, kurios dėka tokie renginiai vyksta.

luana 2010-12-25

Sunku išlikti objektyviai, bet tikrai klausytojų buvo daugiau nei poečių. Kiek mačiau... net kitoje salėje sėdėjo. Toks jau provincialo mentalitetas, geriau blogas užsienio rašytojas, nei gerai rašantis lietuvis.

Antanas 2010-12-19

Pasaulis pilnas graziu moteru, o kai kurios is ju dar ir poetes. Manau per mazai joms demesio skiriama, ir sio vakaro rengejai galejo pasistengti, kad klausytoju butu keliskartus daugiau ,negu poeciu. tada ir joms -- poetems butu didesne satisfakcija, daugiau pagarbos ir zinomumo skirta.

MIDI - min Zylei 2010-12-18

Nebuvau tame renginyje, bet labai džiaugiuosi, kad po truputį mokomės pasidžiaugti kuklia pozityvių išgyvenimų priezastimi. Mūsų Kaunui šios "savos" kur kas svarbesnės, nei pusė ES literačių, nes jos kuria ir bendrauja čia, šalia. GERŲ JOMS ŠVENČIŲ

min Zyle 2010-12-18

Varganas vakarelis " savos savoms" ir labai perdidelis demesys tam lokaliam renginukui, nors aprasyta taip, tarsi ten buvo susirinke puses ES literaturos moteru happy)))

Rašyti savo komentarą
*
*