Rašyti savo komentarą


Gerbiu 2010-11-08

Mikuta yra nesilpstanti jega.

Aciu 2010-10-28

Perskaičiau A.Mikutos "Verandą", nors dėl poezijos ypač šiuolaikinės nesu pamišusi. Jeigu ko trūksta sudaužytoms mintims ar širdžiai susirinkt, dažniausia lendu paguodos į pasaulinę.klasiką. Patikėkit, nuo šiol jau prašysiu paguodos ir pas A.Mikutą. Truputį gėda, kad tik dabar jį atradau, bet kaip sako tėvukai-- geriau vėliau, negu niekada.

rokutis 2010-10-06

Beje Mikuta gerbiu dar nuo isciu savo mamos pilve. Kai jau galejau savarankiskai ivertinti situacija -- tos pagarbos nepakeiciau. Tai yra rimta kaip reta Lietuvos poetu padangej.

Mikutai 2010-10-03

Apie si poeta daug girdejau, si ta jo skaiciau internete, nes nesu lietuvoje ir negaliu jo knygu gauti, -- jis man pasirode tikrai grynas menininkas. Sita interviu jau perskaiciau gal du kartus, man labai patiko. Noriu palinketi sekmes poete.

jaunas 2010-09-30

Ir kod4l kuo talentingesnis, kuo ismintingesnis zmogus tuo maziau jis matomas ir girdimas? Visokie buozgalviai, is literaturos -- irgi lenda i visus pavirsius, o aukso vertes zmones prabyla kada ne kada. Tikrai skaiciau ir stiprejau nuo tokiu minciu, kaip galvoja gerb. Mikuta. toks jausmas, kad jo nesudarke nei laikas, nei sistemos, nei buozgalviai. O "Veranda" jau nusipirkauhappy

zyle 2010-09-28

Kai Mikuta parašo ar pakalba, nors jis rašo ir kalba retai, visada yra ką paklausyti ir pagalvoti. Mikutos pasirinkimas -- geras kamane.lt pasirinkimas. Yra apie ką pagalvoti.

arnas 2010-09-28

Taikrai stipri kalba. Pagarba A.Mikutai.

aciu 2010-09-28

Paskaicius sirdis atsigavo. Aciu. Visada galvojau-- kad butum didis poetas, reikia buti didziu zmogum.

Rašyti savo komentarą
*
*