Rašyti savo komentarą


kaunas 2010-05-13

kunigai su kardais-pagaliau ! juk ne su knyga krikscionybe diege.Prie kiekvienos baznycios po viena...ir atmintis ir priminimas visiem.Geriausias tai ant patrankos vamzdzio:ginkluotes gausa nepakenks ( tik patikslina).Autoriui --_medali ! Vien vamzdi atlieti matomai puse milijono paprasys (is miesto kisenes). O tos kisenes prisiutos... Turim tuoleta uz puse milijono,turesim ir sita.Kukli asmenybe atspindinti dovanele Tau kaunieti .

op 2010-04-16

pirmasis variantas su knygos puslapiais yra vienintelis i kuri dar galima rimtai ziureti. na ar atitinka tema gali gincytis komisija, bet likusiems darbams tai nei antros nei trecios vietos geriau neduot, tegul kokias paskatinamasias jiem padalina, kad turetu finansu ir ateityje nebedalyvautu jokiuose konkursuose...

naivumas 2010-04-13

Taigi, kai imi galvoti, tai viskas ir aisku pasidarohappy

kai 2010-04-09

truksta ideju galima ir katedros prieigas pozeminiais wc uzstatyti ar duobiu prikasineti.............gal tikintieji greiciau kojas nusilauz per atlaidus..............provincijos sostineje visus balvonus nori vienoje aiksteje sutalpinti kaip Velyku saloj........kad ES turistai nepasiklystu......

komentaras 2010-04-08

Pikta, kai tokie paminklai atsiranda ne iš vidinės būtinybės ar miestiečių valios, bet iš pavienių valdininkų ideologinių fantazijų. Tikrai neaišku, kokius grybus jie (jis) valgo. Šis konkursas - didelis nesusipratimas, ir deja, vienas iš daugelio Kaune. Prašome, nedėkite mums stačių baibokų į Rotušės aikštę, būsime dėkingi nors už tiek.

irgi nuomone 2010-04-08

Niekaip negaliu susieti sio garbingo ir grazaus vyro su pagrindine Kauno aikste. is visu skulturu rinkciausi knygos silueta, bet nezinau, kur ja deciau: gal Vytauto didziojo karo muziejaus sodelyje, gal prie kauno pilies, gal Santakos smaigalyje, bet? Tik ne Rotuses aikstes teritorijoje.

rothauz 2010-04-07

Jau norejau burnotis, kad idejote teksta be konkursiniu darbu nuotrauku. Dabar viskas gerai, galima ir pamastyti. Tik jau iskart matau, kad tas blisgutis ant stogo -- apvali nesamone.

nuomone 2010-04-07

jeigu Rotuses a. yra paminklai Maironiui, Vaizgantui, tai nemanau, kad A.Mackevicius jiems prilygsta. Tikrai gal geriau ta paminkla statyti ant sventoriaus. Bet tik ne Rotuses aikstej.

Rašyti savo komentarą
*
*